Uw Dakdekker in Amsterdam

Of je nu op zoek bent naar een professionele dakdekker om problemen met je dak te verhelpen of simpelweg wat advies nodig hebt over de beste manier om jouw huis te beschermen tegen de elementen, wij helpen graag!  Jabe Dakservice is 24/7 bereikbaar en maken met u heldere afspraken over onze tarieven en werkzaamheden. Dakdekker nu, of met spoed? Neem snel contact op.

Beste dakdekker in Amsterdam

Bent u op zoek naar een erkend Dakdekker in de regio van Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze ervaren vakmensen weten als geen ander hoe belangrijk een goed dak is voor uw woning of bedrijfspand. Of het nu gaat om reparatie, renovatie of nieuwbouw: wij staan klaar om jouw dak professioneel onder handen te nemen. Lees snel verder en ontdek wat onze dakspecialisten voor u kunnen betekenen! Liever meteen contact? bel ons meteen. Dan kunt u contact met ons opnemen voor advies en een eventuele prijsopgave. Ons advies en offerte is altijd vrijblijvend!

Ons adres: Prins Hendrikkade 21e, 1012 TL Amsterdam

Jabe Dakservice logo
Google-reviews
4.9/5
24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Wat is een dakdekker

Een dakdekker is een professional, die gespecialiseerd is in het onderhoud van daken. Ze helpen bij het repareren van lekkages, het vervangen van dakpannen en het isoleren van daken. In Amsterdam zijn er veel dakwerkers beschikbaar om u te helpen met uw dakproblemen. Jabe dakservice is naast kundig tevens gevestigd in het centrum van Amsterdam. Daarom kunnen wij snel bij u ter plaatse zijn. 

Heeft u op dit moment last van dak lekkage?

Bel dan snel onze spoedlijn: 085-06028980! Wij zijn uw dakwerk specialist in Amsterdam en omgeving. Wanneer een dak hemelwater doorlekt, komt het natuurlijk ergens vandaan. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Voor u als leek is het bijna niet mogelijk om de exacte oorzaak te achterhalen. Laat staan, dat u er goed op kunt anticiperen. Voor dit soort zaken is JABE dakservice in Amsterdam en omstreken uw
dakdekker voor uw dak. Met onze gedrevenheid en de juiste detectie apparatuur hebben we de oorzaak van hemelwaterlekkage snel gevonden. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten daken, zowel platte als schuine daken van woningen voor particulieren en bedrijfspanden van het MKB. Wij hebben vele jaren ervaring in de branche en kunnen u dan ook voorzien van deskundig advies en een perfecte service.

Vrijblijvende offerte aanvragen? Advies nodig?

Wateroverlast? Wij zijn uw gespecialiseerde Dakdekker in Amsterdam

In de afgelopen jaren hebben steeds meer mensen last van hemelwateroverlast. Dit komt omdat we in Nederland steeds vaker extreem weer hebben. Het is een logisch gevolg; Hoe meer regen er valt, hoe zwaarder een dak het heeft. Naast meer neerslag kan achterstallig onderhoud aan een dak ook de rede zijn om waterschade te veroorzaken. Het voorkomen van waterschade begint dus bij op tijd en voldoende onderhoud. Wist u dat dakvuil de belangrijkste oorzaak is van waterschade? Door dakvuil kan de waterafvoer van een dak geblokkeerd worden waardoor er regenwater op het dak blijft staan of waardoor kunstoffen dakgoten overstromen. Een Dakwerker helpt u met het voorkomen van regenwateroverlast. Dit doet hij door periodiek onderhoud te plegen en een schouwing te verrichten. Ook kan hij preventief handelen om het blokkeren van afwatering te voorkomen. Denkt u hierbij aan een boldraadrooster. Naast wateroverlast op daken zien we ook steeds vaker dat de koperen of RVS regenpijp geblokkeerd kan raken door blad. Een bladvanger is dan de meest doeltreffende oplossing voor dit probleem. 

Wat is een Dakdekker?

Een Dakdekker is een professional, die gespecialiseerd is in het onderhoud van daken. Hij of zij weet precies hoe ze een dak moet repareren of vervangen, zodat er geen water naar binnen kan komen. Ook weten ze hoe ze een dak moet isoleren, zodat het minder warm wordt in huis tijdens de zomer. Dakspecialisten werken vaak samen met aannemers en architecten om ervoor te zorgen, dat woongenot en comfort maximaal wordt gegarandeerd. 

Bent u opzoek naar een betrouwbare onderneming om werk aan uw dak uit te laten besteden? Wij van Jabe dakservice gevestigd in Amsterdamkunnen snel u een passende offerte aanbieden. Voordat we een offerte kunnen maken, dienen we eerst even langs te komen voor een schouwing. Dit is gratis!

Hoe wij ons onderscheiden?

Amsterdam is de (titulaire) hoofdstad van Nederland. De stad, in het Amsterdams ook Mokum genoemd (afkomstig uit het Jiddisch), ligt in de provincie Noord-Holland, aan het IJ, het Noordzeekanaal en de monding van de Amstel. De gemeente Amsterdam is naar inwonertal de grootste gemeente van Nederland en telt 922.679 inwoners (31 januari 2023, CBS). Groot-Amsterdam telt 1.459.402 inwoners. Het aantal verschillende nationaliteiten in de gemeente (in 2007: 177) behoort tot de hoogste ter wereld.

Dakdekker Jabe; uw betrouwbare en veilige partner.

Jabe dakservice is all-round in dakwerken. Geen klus is voor ons te groot of te min. Elke uitdaging gaan we met vol vertrouwen aan. Wij zijn een officieel dakdekker gecertificeerd,  zijn een erkend leerbedrijf en hebben de juiste VCA accreditaties. Hiermee tonen we aan veilig te werken en een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten in de buurt van Amsterdam(020). Door een erkende dakwerker in te huren bent u zeker van kwaliteit. Daarnaast hebben wij een ‘afspraak is afspraak’ mentaliteit. Bij ons geen addertje onder het gras of verrassingen achteraf. 

Snel hulp nodig van een Dakdekker?

Bel ons nu!

Dakdekker inhuren voor dakwerken in Amsterdam

Als u op zoek bent naar een dakdekker in Amsterdam, kunt u terecht bij Jabe dakserivce. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van dakwerken en kunnen u helpen met het onderhoud van uw dak. Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Centrum en zijn een erkend bedrijf dat al jarenlang ervaring heeft met het uitvoeren van dakwerken in de regio. Wij staan bekend om onze goede service en kwaliteit en kunnen u voorzien van deskundig advies.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Jabe Dakservice logo
Google-reviews
4.9/5