Uw dakdekker in IJmuiden

Jabe Dakservice, Dakdekker in IJmuiden

Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice zit al ruim 35 jaar in het vak en weet dus precies wat de juiste oplossing is voor uw probleem. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn de twee belangrijkste zaken voor Jabe Dakservice, uw dakdekker in Ijmuiden. Jabe heeft een team van specialisten die graag met u samenwerken om uw problemen op te lossen en uw wensen te vervullen. Wij gebruiken alleen de meest hoogwaardige materialen om kwaliteit te garanderen. Daarnaast respecteren wij uw privacy: wij vertellen derden niets over onze klussen. Onze dakdekkers werken snel en zorgvuldig en gebruiken alleen de beste materialen. Er ontstaat geen blijvende rommel of schade. We ruimen alles netjes voor u op. Dit levert u kwaliteit en tevredenheid. Voor uw dakdekkersklus in IJmuiden en omgeving kunt u contact met ons opnemen. Jabe Dakservice, dakdekker in Ijmuiden garandeert dus de hoogste kwaliteit dakwerken. U kunt dankzij ons vertrouwen op duurzame materialen en moderne apparatuur. Dit helpt ons om aan wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Wij werken met A-kwailteit en duurzame materialen. Voor ons dakdekkersbedrijf is dit al jaren een belangrijke factor. De dakdekkers van Jabe Dakservice garanderen u vakmanschap en expertise in IJmuiden en omgeving.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in IJmuiden

Dakdekker nodig in IJmuiden?

Bent u opzoek naar een betrouwbare dakdekker in Ijmuiden? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakdekkers bedrijf

Gratis dakinspectie door Jabe Dakservice

De kwaliteit van het dak wordt door Jabe Dakservice gecontroleerd tijdens een dakinspectie. Er wordt gekeken of er gebreken aan het dak zijn die in de toekomst lekkage of andere problemen kunnen veroorzaken. Een preventieve beoordeling kan grotere problemen voorkomen mochten er gebreken worden gevonden. De gevonden gebreken worden aan u gemeld en met u besproken. U krijgt een beoordeling van de staat van uw dak. Ook geven wij persoonlijk advies over eventueel benodigde acties en reparaties. Wilt u meer ontdekken over de diensten van Jabe Dakservice? Vul dan het contact formulier in of bel ons om een afspraak in te plannen.

Dakreparatie door de expert

Wanneer u dakreparatie uitstelt, kunnen de gevolgen ernstig zijn. Uw isolatie kan eronder lijden als u het niet spoedig repareert. Uw maandelijkse energiekosten kunnen stijgen door lekken die niet op tijd worden verholpen. De grootte of de ernst van de schade maakt niet uit; het moet onmiddellijk worden gerepareerd. Er kan schimmel ontstaan op uw dakconstructie als een lek niet tijdig wordt ontdekt. Onze transparante gecertificeerde dak specialisten bieden u altijd een oplossing op maat nadat we uw dak grondig hebben geïnspecteerd. Foto’s en uitleg helpen u te begrijpen wat het probleem is en hoe we het zo snel mogelijk kunnen verhelpen. Wij bespreken alles met u en zorgen voor een tevreden gevoel en een goed dak.

Dakkapel renoveren
dak lekkage oplossen

Oorzaken van daklekkage

Daken lekken om verschillende redenen. Ongeacht de oorzaak kunnen wij u helpen bij daklekkages in IJmuiden en omgeving. Regen, forst, dooi en stormachtige dagen zijn enkele van de meest voorkomende factoren waardoor daken kunnen gaan lekken. Ondanks dat moderne materialen de duurzaamheid van daken verbeteren, zorgen weersinvloeden nog steeds voor lekkende daken. Bij oudere daken komt lekkage door ouderdom en weersinvloeden vaak voor. Daarnaast lekken platte daken vaak door waterophoping (overexpansie door bevriezing) als gevolg van slijtage. Hierdoor ontstaan lekkages. Het is bij een daklekkage erg belangrijk snel te handelen door contact met ons op te nemen.

Schoorsteenrenovatie door Jabe Dakservice

Een professionele schoorsteenreparateur moet uw schoorsteen onderzoeken zodra de winter nadert, omdat deze na verloop van tijd kwetsbaar is voor invloeden van buitenaf. Het metselwerk aan de buitenkant van uw schoorsteen kan worden hersteld door vers voegsel aan te brengen wanneer het is afgesleten of gebarsten. Nadat wij uw schoorsteen hebben behandeld, wordt deze geïmpregneerd met een waterafstotend middel. Hierdoor blijft uw schoorsteen in de toekomst schoner, wordt de kans op vervuiling kleiner en blijft hij langer in goede staat. Voor vragen over een schoorsteenrenovatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

renoveren van schoorsteen
Dakdekker Haarlem

Bitumen daken

Bitumen dakbedekking wordt ook wel dakleer genoemd. Bitumen dakbedekking wordt bijna altijd gebruikt om platte daken permanent waterdicht te maken. Natuurlijk zijn niet alle daken hetzelfde. Bitumen dakbedekking wordt ook gebruikt om daken van tuinhuisjes en aanbouwen af te dichten. Deze bitumen dakbedekking is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. De gebruikte bitumen is afhankelijk van het soort dak en de helling ervan. Om er achter te komen wat voor uw dak het beste is kunt u een offerte aanvragen.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar in Ijmuiden

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.