Uw dakdekker in Huizen

Jabe Dakservice, Dakdekker in Huizen

 

Jabe Dakservice is een innovatief dakdekkersbedrijf en rijden met onze werkbussen vanuit Huizen door het hele land om daklekkages te repareren, dakinspecties uit te voeren, daken te renoveren en meer. Ons bedrijf bestaat al meer dan 35 jaar en wij beschikken over de modernste werkmaterialen, diploma’s en gereedschappen. Wij bieden onze klanten een lange garantie van minimaal 10 jaar op al ons werk vanwege onze lange werkgeschiedenis en onze nieuwste werkmaterialen, diploma’s en gereedschappen. Heeft u momenteel een probleem met uw dak, of wilt u het laten renoveren omdat het einde van de levensduur nadert? Dan kunt u bij Jabe Dakservice vrijblijvend een offerte aanvragen in Huizen en omgeving.

Daklekkages zien we dagelijks, en daarom hebben we een team dat dagelijks vrijblijvend daklekkage-inspecties uitvoert. Wij komen graag bij u thuis om het probleem in kaart te brengen, een duurzame oplossing te bedenken en natuurlijk zo snel mogelijk te repareren zodat u niet dagen of weken hoeft te wachten op een lekkend dak.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Haarlem

Dakdekker nodig in Huizen?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakdekkers bedrijf

Inzicht doormiddel van een gratis dakinspectie

Tijdens een dakinspectie worden de dakbedekking en de dakstructuur geëvalueerd. Ook bij onze gratis dakinspectie wordt de gehele dakbedekking grondig geëvalueerd. Zodra de inspectie is afgerond, stuurt de dakdekker u een rapport met alle mogelijke reparatiepunten. Een gratis dakinspectie omvat het volgende: De staat van de dakpannen of dakleer/bitumen wordt gecontroleerd om te zien of er scheuren of andere beschadigingen zijn. Als het dak dakpannen heeft, wordt de schoorsteen en de afdichting daarvan geïnspecteerd. Ook de schoorsteen en de afdichtingen daarvan worden gecontroleerd, indien aanwezig. Als de dakkapel aanwezig is, wordt de staat ervan beoordeeld. Ook de afdichting van de dakkapel wordt onderzocht. Als er dakgoten of zinkwerk aanwezig zijn, worden deze ook onderzocht. U zit bij Jabe Dakservice nergens aan vast bij een gratis dakinspectie

Heeft u een daklekkage?

Daklekkages zijn altijd vervelend en kunnen voor veel problemen zorgen. Wij van Jabe Dakservice weten dit maar al te goed en daarom helpen wij u direct met het oplossen van uw lekkage. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk na uw melding op uw dak te zijn. Als het probleem het toelaat, lossen wij het meteen voor u op. Bent u op zoek naar een daklekspecialist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Daklekkages moeten onmiddellijk worden aangepakt, want de ervaring leert dat het aanpakken van een daklekkage voordat er verdere schade wordt aangericht cruciaal is. Wij zijn dag en nacht bereikbaar dankzij onze 24-uurs spoedservice.

dakdekker Alkmaar
dakonderhoud Aalsmeer

Dakreparatie in Huizen

Als u na een storm geen daklekkage opmerkt, betekent het niet meteen dat uw dak niet gerepareerd moet worden. Een beschadigde dakpan, een beschadigde daknok of een beschadigde bitumenlaag zijn allemaal moeilijk te herkennen en worden vaak over het hoofd gezien. Het is belangrijk om uw dak regelmatig door Jabe Deaskservice te laten onderhouden om dit te voorkomen. Het is minder duur om problemen meteen te verhelpen dan te wachten tot het volgende jaar. Als er sprake is van grote schade en uw dak al iets ouder is, kunnen wij voorstellen om uw dak direct te vervangen. Soms is het beter om jaarlijkse reparaties en terugkerende problemen te vermijden door een volledige renovatie uit te voeren. Dit gebeurt natuurlijk allemaal in overleg. Voor een dakreparatie, met of zonder spoed, in Huizen kunt u contct met ons opnemen.

Schoorsteen reparatie

De schoorsteen is kwetsbaar voor allerlei invloeden van buitenaf. Vooral in de winter is het essentieel om uw schoorsteen door een specialist te laten onderhouden om de veiligheid ervan te garanderen. Een schoorsteen kan slechts een kleine reparatie nodig hebben als hij beschadigd is. Het voegwerk van de schoorsteen kan hersteld worden wanneer het versleten is. Nadat we uw schoorsteen hebben behandeld, impregneren we deze met een waterafstotende stof. Hierdoor blijft uw schoorsteen langer schoon en laat hij minder vocht door, waardoor hij langer in goede staat blijft. Aan de binnenkant van de schoorsteen kunnen barsten en slijtplekken ontstaan, die u zelf misschien niet kunt zien of ontdekken. Via Jabe Deaskservice kunt u uw schoorsteen laten onderhouden, repareren of renoveren.

renoveren van schoorsteen
Dakdekker Haarlem

Dakspecialist Jabe Dakservice

Na het maken van een afspraak onderzoekt onze schadespecialist uw dak en, indien nodig, zorgt hij voor een noodreparatie. We maken foto’s van het probleem zodat u weet wat we moeten doen om het te verhelpen. Vervolgens schatten we in hoe ernstig de lekkage is en welke middelen nodig zijn om het probleem te verhelpen. Ook krijgt u een uitgebreid beeld van het probleem. We bespreken altijd met u de mogelijkheden voordat we tot actie overgaan. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Bent u het eens met ons voorstel? Dan kunnen we meteen aan de slag! Het is erg belangrijk om dit probleem zo snel mogelijk aan te pakken, want waterschade kan zorgen voor natte isolatie, schimmel, kortsluiting en verrotte dakconstructie. Onze deskundige dakdekkers repareren uw lekkende dak en zorgen ervoor dat u weer jaren kunt genieten van het dak boven uw hoofd.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis. Wist u trouwens, dat wij ook werkzaam zijn als dakdekker in Hoorn?