Uw dakdekker in Hoorn

Jabe Dakservice, Dakdekker in Hoorn

Wij zijn een dakdekkersbedrijf in Hoorn, dus wij komen waarschijnlijk ook voor u uit de buurt. Voor dakonderzoek, reparatie of renovatie vinden mensen het fijn om een dakdekker uit de omgeving in te huren. Naast Noord-Holland helpen wij ook klanten in Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Flevoland en Utrecht. Woont u in een van deze provincies, dan kunt u ook bij ons terecht. Moet een daklekkage direct verholpen worden of wilt u binnenkort een grondige inspectie van uw dak? Wij geven eerlijk advies en inspecteren nauwgezet elk aspect van uw dak. Met ruim 35 jaar ervaring kennen we de meest kwetsbare plekken van elke dakstijl. Daardoor kunnen we die op de juiste manier adviseren in Hoorn en omgeving.

Dakdekker Hoorn

Wij vinden dat alles op een eerlijke manier geregeld moet worden als dakdekkersbedrijf. Ook verrassen wij onze klanten niet graag met onverwachte rekeningen. Daarom werken wij op een transparante manier. Ook voeren wij voor aanvang van de werkzaamheden een gratis dakinspectie uit. Daar inspecteren we de huidige staat van uw dak en schatten we in hoeveel werk er nodig is. Daarna geven we u een nauwkeurige offerte, zodat u weet waar u aan toe bent.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Hoorn

Dakdekker nodig in Hoorn?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Hoorn? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakdekkers bedrijf

Een gratis dakinspectie bij daklekkage

Snelle en efficiënte hulp is nodig wanneer u een daklekkage heeft. Het is cruciaal om de oorzaak van het lek goed vast te stellen. Soms is de oorzaak van de daklekkage van buitenaf zichtbaar. De dakpannen zijn bijvoorbeeld verschoven. Maar vaak is de specifieke locatie moeilijker aan te wijzen. Het water stroomt altijd in de gemakkelijkste weg. Hierdoor hoeft bij daklekkage “naar binnen” de schade op het dak niet direct boven de plek te liggen waar u bijvoorbeeld plassen op het plafond ziet. Om te beginnen met het verhelpen van uw daklekkage moet u een dakinspectie laten uitvoeren door onze dakdekkers in Hoorn.

Dakreparatie door de expert

Wanneer u dakreparatie uitstelt, kunnen de gevolgen ernstig zijn. Uw isolatie kan eronder lijden als u het niet spoedig repareert. Uw maandelijkse energiekosten kunnen stijgen door lekken die niet op tijd worden verholpen. De grootte of de ernst van de schade maakt niet uit; het moet onmiddellijk worden gerepareerd. Er kan schimmel ontstaan op uw dakconstructie als een lek niet tijdig wordt ontdekt. Onze transparante gecertificeerde dakspecialisten bieden u altijd een oplossing op maat nadat we uw dak grondig hebben geïnspecteerd. Foto’s en uitleg helpen u te begrijpen wat het probleem is en hoe we het zo snel mogelijk kunnen verhelpen. Wij bespreken alles met u en zorgen voor een tevreden gevoel en een goed dak.

dakonderhoud Aalsmeer
contact met jabe dakservice

Inzicht door een gratis dakinspectie

De kwaliteit van het dak wordt door Jabe Dakservice gecontroleerd tijdens een dakinspectie. Er wordt gekeken of er gebreken aan het dak zijn die in de toekomst lekkage of andere problemen kunnen veroorzaken. Een preventieve beoordeling kan grotere problemen voorkomen mochten er gebreken worden gevonden. De gevonden gebreken worden aan u gemeld en met u besproken. U krijgt een beoordeling van de staat van uw dak. Ook geven wij persoonlijk advies over eventueel benodigde acties en reparaties. Wilt u meer ontdekken over de diensten van Jabe Dakservice ? Vul dan het contact formulier in of bel ons om een afspraak in te plannen.

Goede nokvorsten

Met behulp van een nokvorst reparatie bespaart u geld. U kunt voorkomen dat u de nokvorst moet vervangen door deze te laten repareren of professioneel door ons te laten herstellen. Wij bestaan al meer dan 35 jaar en bieden verschillende dakrenovatie- en reparatiediensten aan. Het repareren van de nokvorst is iets wat meestal snel kan gebeuren, mits u actie onderneemt. Wordt het niet direct gerepareerd? Regen kan door de beschadigde nokvorst in uw dak komen, de houten draagconstructie laten rotten of het isolatiemateriaal beschadigen. De nokvorst is het belangrijkste onderdeel van het dak, dus die moet goed worden vastgezet.
 
dakdekker Haarlem
Dakdekker Alphen

Stormschade aan uw dak repareren

Daken zijn kwetsbaar voor stormschade wanneer ze dakpannen, goten of zelfs hele stukken dakbedekking verliezen. Dit gebeurt als gevolg van harde wind en flinke windstoten. In sommige gevallen is de oorzaak pure overmacht, maar in veel gevallen is er een onderliggende oorzaak die eenvoudig te voorkomen is. Stormschade kan worden voorkomen als de juiste aandacht wordt besteed aan windbelastingberekeningen. De dakbedekking wordt gekozen volgens de voorschriften en berekeningen van de fabrikant. Wij voldoen altijd aan de normen, zowel voor hellende als platte daken. Daardoor letten we altijd op de materiaal- en bevestigingskeuzes. Wij hebben verschillende oplossingen om uw dak weer stormbestendig te maken, afhankelijk van het daksysteem. Twijfelt u over de stormvastheid van uw dak? Wij geven u graag een (gratis) dakinspectie.

Spoedklus? Onze dakdekkers in Hoorn staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.