Uw dakdekker in Hoofddorp

Jabe Dakservice, Dakdekker in Hoofddorp

Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice bestaat al 35 jaar en weet dankzij deze jaren aan ervaring wat de juiste oplossing is voor uw probleem. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn de twee belangrijkste zaken voor Jabe Dakservice. Ons dakdekkersbedrijf heeft een team van specialisten dat graag met u meedenkt over uw problemen en dromen. Om de kwaliteit hoog te houden, gebruiken wij alleen de beste materialen. Onze dakdekkers werken vanuit meerdere locaties waarvan Hoofddorp er één is. Dit zorgt ervoor dat wij altijd in de buurt zijn. Wij werken snel en efficiënt en leveren alleen het beste werk. Ook werken we netjes en schoon. Dit garandeert kwaliteit en klanttevredenheid.

Wij rijden met onze werkbussen door het hele land om daklekkages te verhelpen, dakinspecties uit te voeren en daken te renoveren. Ons bedrijf heeft meer dan 35 jaar ervaring en beschikt over de meest recente werkmaterialen, diploma’s en gereedschappen. Wij geven minimaal 10 jaar garantie op al onze diensten. Heeft u een dakreparatie of dakrenovatie nodig of wilt u uw dak laten vervangen? Dan kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen bij Jabe Dakservice in Hoofddorp.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Hoofddorp

Dakdekker nodig in Hoofddorp?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakdekkers bedrijf

Een gratis dakinspectie aanvragen

Jabe Dakservice biedt gratis dakinspecties aan. Door zo’n inspectie kunnen we gebreken of achterstallig onderhoud vroegtijdig signaleren, waardoor de impact van kleine problemen op de algehele structuur van uw dak tot een minimum wordt beperkt. Tijdens een inspectie van uw dak kunt u zaken opmerken als losse nokroosters, gescheurde dakpannen, verouderde loodafwerkingen of niet meer functionerende schoorstenen. In de zomer is dit geen groot probleem. Maar in de winter- en herfstmaanden kan dit echter veel schade veroorzaken. Met een beetje onderhoud en reparatie kunt u daklekkages en hoge kosten voorkomen.

Oorzaken daklekkage

Er zijn verschillende redenen waarom een dak kan lekken. Ondanks de oorzaak helpen wij mensen met daklekkages in Hoofddorp. Terwijl regen, vorst, dooi en stormachtige dagen invloed hebben op dakbedekking, leiden warme dagen afgewisseld met deze koude dagen en ruw weer in de meeste gevallen tot daklekkages. Hoewel moderne dakbedekkingsmaterialen duurzaam zijn, hebben weerselementen en ouderdom nog steeds veel invloed op lekkende daken. Vooral bij platte daken zijn lekkages als gevolg van ouderdom en weer niet ongewoon. Wanneer water in (beginnende) slijtage blijft staan, zet het uit en veroorzaakt het met vorst meer schade. Uiteindelijk lekt het dak daardoor. Om hoge kosten te voorkomen is het belangrijk snel hulp in te schakelen.

dakdekker Almere
Dakkapel renoveren

Dakreparatie in Hoofddorp

Als u na een storm geen daklekkage opmerkt, betekent het niet meteen dat uw dak niet gerepareerd moet worden. Een beschadigde dakpan, een beschadigde daknok of een beschadigde bitumenlaag zijn allemaal moeilijk te herkennen en worden vaak over het hoofd gezien. Het is belangrijk om uw dak regelmatig door Jabe Dakservice te laten onderhouden om dit te voorkomen. Het is minder duur om problemen meteen te verhelpen dan te wachten tot het volgende jaar. Als er sprake is van grote schade en uw dak al iets ouder is, kunnen wij voorstellen om uw dak direct te vervangen. Soms is het beter om jaarlijkse reparaties en terugkerende problemen te vermijden door een volledige renovatie uit te voeren. Dit gebeurt natuurlijk allemaal in overleg. Voor een dakreparatie, met of zonder spoed, in Hoofddorp kunt u contact met ons opnemen.

Repareren, renoveren of vervangen door de dakspecialist

Nadat we eventuele schade hebben beoordeeld, laten we u zien waar het lek zit en of noodreparaties nodig zijn. Onze dakspecialist documenteert de schade, zodat u weet hoe ernstig het lek is. Ook krijgt u een uitgebreide evaluatie. Voordat we aan de slag gaan, overleggen we altijd met u. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Bent u het eens met ons voorstel? Dan kunnen we aan de slag. Het is cruciaal om de situatie zo snel mogelijk aan te pakken. Verwaarlozing van waterschade kan leiden tot schimmel, natte isolatie, kortsluiting, rottende dakmaterialen en een lekkend dak. Onze deskundige dakdekkers verhelpen uw daklekkage en garanderen dat u weer jarenlang kunt genieten van het dak boven uw hoofd.
 
dakkapel renoveren
Dakdekker Huizen

Bitumen dakbedekking door Jabe Dakservice

In Nederland wordt bitumen gebruikt op de meeste platte daken. Het is een uitstekend materiaal om te gebruiken op schuren, dakkapellen en huizen of andere gebouwen met een plat dak. Bitumen wordt geproduceerd als bijproduct van de productie van ruwe olie, waardoor de eigenschappen van bitumen zeer geschikt zijn voor dakbedekking. Zo is bitumen zeer goed bestand tegen chemische stoffen. Ook is bitumen natuurlijk waterdicht, en het is ijzersterk. Het kan op veel verschillende ondergronden worden aangebracht. Wilt u weten of bitumen ook voor uw dak de juiste dakbedekking is? U kunt contact met ons opnemen voor gratis dak advies. Wist u ook, dat wij ook werkzaam zijn als dakdekker in Huizen?

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.