Uw dakservice in Hilversum

Jabe Dakservice, Dakdekker in Hilversum

Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice zit al ruim 35 jaar in het vak en weet dus precies wat de juiste oplossing is voor uw probleem. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn de twee belangrijkste zaken voor Jabe Dakservice. Jabe heeft een team van specialisten die graag met u samenwerken om uw problemen op te lossen en uw wensen te vervullen. Wij gebruiken alleen de meest hoogwaardige materialen om kwaliteit te garanderen. Daarnaast respecteren wij uw privacy: wij vertellen derden niets over onze klussen. Wij werken snel en zorgvuldig en gebruiken alleen de beste materialen. Daardoor ontstaat er geen rommel of schade. We ruimen alles netjes voor u op. Dat levert u kwaliteit en klanttevredenheid.
Jabe Dakservice garandeert dus de hoogste kwaliteit dakwerken. U kunt dankzij ons vertrouwen op de beste kwaliteit materialen en moderne apparatuur. Dit helpt ons om aan wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Wij werken met A-kwailteit en duurzame materialen. Voor ons dakdekkersbedrijf is dit al jaren een belangrijke factor. De dakdekkers van Jabe Dakservice garanderen u vakmanschap en expertise in Hilversum en omgeving.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Hilversum

Dakdekker nodig in Hilversum?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Gratis dakinspectie door Jabe Dakservice

De kwaliteit van het dak wordt door Jabe Dakservice gecontroleerd tijdens een dakinspectie. Er wordt gekeken of er gebreken aan het dak zijn die in de toekomst lekkage of andere problemen kunnen veroorzaken. Een preventieve beoordeling kan grotere problemen voorkomen mochten er gebreken worden gevonden. De gevonden gebreken worden aan u gemeld en met u besproken. U krijgt een beoordeling van de staat van uw dak. Ook geven wij persoonlijk advies over eventueel benodigde acties en reparaties. Wilt u meer ontdekken over de diensten van Jabe Dakservice? Vul dan het contactformulier in of bel ons om een afspraak in te plannen.

Oorzaken van daklekkage

Daken lekken om verschillende redenen. Ongeacht de oorzaak kunnen wij u helpen bij daklekkages in Hilversum en omgeving. Regen, forst, dooi en stormachtige dagen zijn enkele van de meest voorkomende factoren waardoor daken kunnen gaan lekken. Ondanks dat moderne materialen de duurzaamheid van daken verbeteren, zorgen weersinvloeden nog steeds voor lekkende daken. Bij oudere daken komt lekkage door ouderdom en weersinvloeden vaak voor. Daarnaast lekken platte daken vaak door waterophoping (overexpansie door bevriezing) als gevolg van slijtage. Hierdoor ontstaan lekkages. Het is bij een daklekkage erg belangrijk snel te handelen door contact met ons op te nemen.

Dakreparatie door de expert

Wanneer u dakreparatie uitstelt, kunnen de gevolgen ernstig zijn. Uw isolatie kan eronder lijden als u het niet spoedig repareert. Uw maandelijkse energiekosten kunnen stijgen door lekken die niet op tijd worden verholpen. De grootte of de ernst van de schade maakt niet uit; het moet onmiddellijk worden gerepareerd. Er kan schimmel ontstaan op uw dakconstructie als een lek niet tijdig wordt ontdekt. Onze transparante gecertificeerde dakspecialisten bieden u altijd een oplossing op maat nadat we uw dak grondig hebben geïnspecteerd. Foto’s en uitleg helpen u te begrijpen wat het probleem is en hoe we het zo snel mogelijk kunnen verhelpen. Wij bespreken alles met u en zorgen voor een tevreden gevoel en een goed dak.

Dakrenovatie door Jabe Dakservice

Daken van oudere woningen zijn vaak aan renovatie toe. Dakrenovaties beschermen daken tegen verdere slijtage en zorgen ervoor dat daken weer jarenlang mee kunnen zonder dat deze compleet vervangen moeten worden. Een volledige dakrenovatie kunt u het beste overlaten aan een professionele dakdekker, want het is veeleisend werk. U kunt ons inschakelen voor dakreparaties, dakrenovaties en vervangingen in Hilversum en omgeving. Wij kunnen elk soort dak voor u renoveren, of het nu gaat om een plat dak, een pannendak, of een heel ander dak.

Offerte plat dak vernieuwen

Wij kunnen u een gratis en vrijblijvende offerte aanbieden als u overweegt uw platte dak te vernieuwen! U kunt deze bij ons aanvragen. Wij komen bij u langs om uw dak visueel te inspecteren op gebreken. Wij zijn graag voorbereid voordat wij een nieuw dak plaatsen door vooraf alle gebreken te bekijken. Onze dakdekkers controleren het huidige materiaal. En ze kijken welk materiaal nodig is om uw dak te repareren of te vervangen. We leren u graag beter kennen, zodat u precies weet met wie u in zee gaat. Jabe Dakservice rekent niets voor het langskomen en uitbrengen van een offerte en het is geheel vrijblijvend.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.