Uw dakdekker in Hillegom

Jabe Dakservice ,Dakdekker in Hillegom

Dankzij onze vele jaren ervaring als dakdekker in Hillegom zijn wij de dakspecialist voor elk type dak. Voor platte daken met bitumen, schuine daken met dakpannen en alle andere dakbedekkingen maken wij het u gemakkelijk om een deskundige dakdekker in te schakelen. Heeft u schade opgelopen door een storm, heeft u daklekkage of bent u benieuwd naar de staat van uw dak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij zijn de dakdekker die u nodig heeft in de buurt van Hillegom. Met onze deskundige gratis dakinspectie kunnen wij u met foto’s en video’s laten zien wat er wellicht mis is met uw dak.

Dakdekkersbedrijf Hillegom

Jabe is al 35 jaar een van de meest gerenommeerde dakdekkersbedrijven in Hillegom. Omdat wij een erkend bedrijf zijn, kunt u rekenen op goed opgeleide dakdekkers. Wij zitten al jaren in het dakdekkersvak en onze dakdekkers beschikken over de juiste opleiding en diploma’s. Bovendien worden wij regelmatig bijgeschoold. Kwaliteit staat voorop! Door alles wat wij weten kan dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice zowel grote als kleine klussen netjes en overzichtelijk aan.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Hillegom

Dakdekker nodig in Hillegom?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Hillegom? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakdekkers bedrijf

Een gratis dakinspectie door onze dakspecialist

Wij van Jabe Dakservice, uw dakdekker in Hillegom herkennen gebreken aan daken of dakconstructies vroegtijdig door middel van een inspectie. Zo wordt voorkomen dat kleine gebreken grote gevolgen hebben voor de algehele staat van het dak of de constructie. Tijdens een inspectie kunnen we bijvoorbeeld losse nokvorsten, kapotte dakpannen, te oude loodafwerkingen of poreuze schoorsteenvoegen ontdekken. Deze problemen veroorzaken vaak minder overlast in de zomer. Als het weer koud wordt, kunnen ze grote schade aan het huis veroorzaken. Daarom raden wij aan om twee keer per jaar een dakinspectie uit te laten voeren, één voor- en één na de winter. Kleine reparaties en goed onderhoud kunnen daklekkages en hoge kosten voorkomen.

Daklekkage herkennen

Een daklekkage is vaak te herkennen aan een aantal belangrijke indicatoren. Geelbruine vlekken op een plafond of muur, veroorzaakt door vocht en schimmel, zijn een indicatie van een lek. Een verstopte regenpijp, deze kan leiden tot lekkage in uw huis of dakgoot. Iets wat vaak te zien is bij dakraamlekken zijn ophoping van vuil en/of versleten dak rubbers. Deze lekkages ontstaan vaak als gevolg van verwaarlozing of stormschade. Dakpannen die verschoven zijn, en scheuren in lood of dakbedekking veroorzaken vaak daklekkages. Ook bij eventuele stormschade aan het dak kunnen wij u ondersteunen bij het laten maken van een fotoreportage en offerte voor de verzekeringsmaatschappij.

nokvorst renoveren
dakonderhoud Aalsmeer

Oorzaken dakreparatie

Daken hebben reparaties nodig om verschillende redenen. Ongeacht de oorzaak kunnen wij u helpen bij dakreparaties in Hillegom en omgeving. Regen, bevriezing, dooi en stormachtige dagen zijn enkele van de meest voorkomende factoren waardoor daken kunnen gaan lekken. Ondanks dat moderne materialen de duurzaamheid van daken verbeteren, zorgen weersinvloeden nog steeds voor lekkende daken. Bij oudere daken komt lekkage door ouderdom en weersinvloeden vaak voor. Daarnaast lekken platte daken vaak door waterophoping (overexpansie door bevriezing) als gevolg van slijtage. Hierdoor ontstaan lekkages. Het is belangrijk om snel te handelen om zo erger te kunnen voorkomen.

Dakgoten vervangen

Er worden meestal dakgoten van zink en PVC gebruikt. Een zinken dakgoot gaat meestal na vele jaren gebruik lekken. Doordat het zink na verloop van tijd verslijt, wordt het dun en ontstaan er scheuren. Deze scheuren kunnen worden afgedicht met loodband of EPDM. Wanneer een dakgoot op tal van plaatsen in erbarmelijke staat verkeert en de waterdichtheid niet meer garandeert, is het beter deze te vervangen. U kunt bij ons gratis een vrijblijvende offerte aanvragen.

dakonderhoud Aalsmeer
renoveren van schoorsteen

Schoorsteen reparatie door Jabe Dakservice

De schoorsteen is kwetsbaar voor allerlei invloeden van buitenaf. Vooral in de winter is het essentieel om uw schoorsteen door een specialist te laten onderhouden om de veiligheid ervan te garanderen. Een schoorsteen kan slechts een kleine reparatie nodig hebben als hij beschadigd is. Het voegwerk van de schoorsteen kan hersteld worden wanneer het versleten is. Nadat we uw schoorsteen hebben behandeld, impregneren we deze met een waterafstotende stof. Hierdoor blijft uw schoorsteen langer schoon en laat hij minder vocht door, waardoor hij langer in goede staat blijft. Aan de binnenkant van de schoorsteen kunnen barsten en slijtplekken ontstaan, die u zelf misschien niet kunt zien of ontdekken. Via Jabe Dakservice kunt u uw schoorsteen laten onderhouden, repareren of renoveren. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Spoedklus? Onze dakdekkers in Hillegom staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.