Uw dakdekker in Heiloo

Jabe Dakservice, Dakdekker in Heiloo

Gevestigd in Noord-Holland levert dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice dakbedekking door het hele land. Wij zijn dakspecialisten die al vele jaren met verschillende dakbedekkingen werken. Jabe biedt een breed scala aan dakdiensten, waaronder platte daken en pannendaken. We hebben meer dan 35 jaar ervaring in vrijwel elk aspect van dakbedekking. Bel ons 24/7 voor daklekkage of stormschade reparatie. Wij helpen u met elke dak klus die u heeft, of u nu een nieuw dak, renovatie of reparatie nodig heeft. Onze dakdekkers installeren ook dakgoten, dakkapellen, nokkappen, dakramen, vogelwering en lichtkoepels.

Wij hebben altijd wel een dakdekker in de buurt van Heiloo, dus kunnen wij u snel van dienst zijn. De vele klanten die u voor gingen uit Heiloo waarderen onze dakreparaties, dakrenovatis en dakvervangingen. Jabe Dakservice levert deskundige en professionele dakbedekking aan mensen in Heiloo en omgeving. Wilt u direct een daklekkage laten repareren of wilt u binnenkort uw dak laten inspecteren? Jabe geeft eerlijk advies op basis van onze 35 jaar ervaring. Wij weten alles over dakbedekking, hierdoor kunnen wij u goed adviseren.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Heiloo

Dakdekker nodig in Heiloo?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Heiloo? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakdekkers bedrijf

Gratis dakinspectie door een ervaren dakdekker

Onze dakdekkers kijken naar uw dakbedekking en dakconstructie wanneer u een gratis dakinspectie aanvraagt. Daken die in een vroeg stadium worden gecontroleerd op slijtage of gebreken zullen veel langer meegaan. Kleine problemen moeten zo snel mogelijk worden aangepakt om grote, onnodige reparaties op termijn te voorkomen. Jabe Dakservice beoordeelt de staat van uw huis en maakt op basis van de foto’s een rapport op maat, zodat u kunt zien hoe uw dak ervoor staat. Aan de hand van dit dakinspectie rapport kunnen wij bepalen waar de knelpunten zitten en wat we daarvoor moeten uitvoeren. Dit rapport is onafhankelijk en vrijblijvend. Uiteraard zijn wij er om u tijdens de gehele procedure bij te staan.

De kosten van een daklekkage verhelpen

De kosten voor de reparatie van uw dak bij een daklekkage hangen volledig af van wat er vervangen of gerepareerd moet worden. Zitten er gele kringen op uw plafond of voelt een kamer vochtig aan? Dan kunnen wij dit met een plaatselijke renovatie oplossen. Als een heel dak moet worden vervangen, is het een ander verhaal. Maar als er slechts een paar dakpannen zijn verschoven of de dakbedekking een beetje gescheurd is, hoeft u zich niet veel zorgen te maken. Als u gele vlekken op uw plafond hebt opgemerkt of als een kamer vochtig aanvoelt, neem dan onmiddellijk contact met ons op, want dit is een duidelijke indicatie van een lek. Want hoe langer u wacht met het repareren van het dak, hoe meer de structuur beschadigd raakt en hoe hoger de kosten zullen oplopen. Wij bezorgen u een scherpe offerte die weergeeft hoeveel het zal kosten om het dak weer in een goede staat te brengen.

dakdekker Almere
dakonderhoud Aalsmeer

Dakreparatie in Heiloo

Als u na een storm geen daklekkage opmerkt, betekent het niet meteen dat uw dak niet gerepareerd moet worden. Een beschadigde dakpan, een beschadigde daknok of een beschadigde bitumenlaag zijn allemaal moeilijk te herkennen en worden vaak over het hoofd gezien. Het is belangrijk om uw dak regelmatig door Jabe Dakservice te laten onderhouden om dit te voorkomen. Het is minder duur om problemen meteen te verhelpen dan te wachten tot het volgende jaar. Als er sprake is van grote schade en uw dak al iets ouder is, kunnen wij voorstellen om uw dak direct te vervangen. Soms is het beter om jaarlijkse reparaties en terugkerende problemen te vermijden door een volledige renovatie uit te voeren. Dit gebeurt natuurlijk allemaal in overleg. Voor een dakreparatie, met of zonder spoed, in Heiloo kunt u contact met ons opnemen.

Losliggende nokvorsten

Wanneer de nokpannen op een hellend dak niet goed verbonden zijn met de nok, kunnen water en wind de dakpannen los laten komen. De nokvorsten spelen een belangrijke rol in het beschermen van uw dak. Daarom zijn nokvorsten een cruciaal onderdeel van elk dak! Na verloop van tijd kan de hechting tussen de nokpannen en de dakpannen eroderen door natuurlijke invloeden zoals regen en wind. Naarmate de hechting erodeert, nemen de nokgewelven meer vocht op, dat in de winter kan bevriezen als de kwaliteit van de hechting onvoldoende is. Veel dakbedekkingssystemen hebben slecht bevestigde nokvorsten. Bij een sterke wind bestaat er een aanzienlijk risico op waterschade in uw huis als de nokpannen wegwaaien. Neem contact met ons op om er zeker van te zijn dak uw nokvorsten in een goede staat blijven.

nokvorst renoveren
dakonderhoud Aalsmeer

Dakgoten vervangen door Jabe Dakservice

Er worden meestal dakgoten van zink en PVC gebruikt. Een zinken dakgoot gaat meestal na vele jaren gebruik lekken. Doordat het zink na verloop van tijd verslijt, wordt het dun en ontstaan er scheuren. Deze scheuren kunnen worden afgedicht met loodband of EPDM. Wanneer een dakgoot op tal van plaatsen in erbarmelijke staat verkeert en de waterdichtheid niet meer garandeert, is het beter deze te vervangen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Spoedklus? Onze dakdekkers in Heiloo staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.