Uw dakdekker in
Heerhugowaard

Jabe Dakservice, Dakdekker in Heerhugowaard

Zoekt u een dakdekker bij u in de buurt? Ons dakdekkersbedrijf heeft meer dan 35 jaar ervaring en hierdoor een breed scala aan dak oplossingen. Wij u helpen door één van onze gekwalificeerde dakdekkers uit Heerhugowaard bij u langs te laten komen. Is uw dak beschadigd door een storm, lekt uw dak, of vraagt u zich af wat de staat van uw dak is? Dan heeft u zojuist het goede dakdekkersbedrijf gevonden, gewoon bij u in de buurt in Heerhugowaard. Wij staan bekend om onze gratis dakinspectie en 24/7 spoed diensten. Jabe Dakservice, uw dakdekker in Heerhugowaard levert hoogwaardige dakbedekkingen, dankzij onze uitgebreide kennis en technische expertise. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste materialen en apparatuur. Dit garandeert dat wij u kunnen leveren wat u wenst. Omdat wij zeker zijn van de goede kwaliteit van de diensten die wij leveren kunnen wij onze klanten een minimale garantie bieden van 10 jaar. Onze dakdekkers in Heerhugowaard en omgeving helpen u graag!

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Heerhugowaard

Dakdekker nodig in Heerhugowaard?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Heerhugowaard? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakonderhoud Aalsmeer

Het uitstellen van een dakreparatie

Wanneer u nalaat uw dak te laten repareren, kunnen er nare dingen gebeuren. Uw energiekosten kunnen flink stijgen als de isolatie van uw huis wordt aangetast. U betaalt mogelijk een hogere maandelijkse energierekening als u nalaat uw dak te laten repareren. Wij raden altijd aan om alle lekken onmiddellijk repareren, of ze nu klein of groot zijn. Als u uw dak niet snel laat repareren, kan schimmel ernstige schade veroorzaken. Omdat wij transparante gecertificeerde dakspecialisten zijn, bieden wij altijd een oplossing op maat na een grondige controle van uw dak. Met foto’s en duidelijke uitleg laten we u zien wat het probleem is en hoe we het zo snel mogelijk kunnen verhelpen. Wij zorgen ervoor dat u met een goed gevoel terug kijkt op de samenwerking.

Oorzaken van daklekkage

Daken lekken om verschillende redenen. Ongeacht de oorzaak kunnen wij u helpen bij daklekkages in Heerhugowaard en omgeving. Regen, forst, dooi en stormachtige dagen zijn enkele van de meest voorkomende factoren waardoor daken kunnen gaan lekken. Ondanks dat moderne materialen de duurzaamheid van daken verbeteren, zorgen weersinvloeden nog steeds voor lekkende daken. Bij oudere daken komt lekkage door ouderdom en weersinvloeden vaak voor. Daarnaast lekken platte daken vaak door waterophoping (overexpansie door bevriezing) als gevolg van slijtage. Hierdoor ontstaan lekkages. Het is bij een daklekkage erg belangrijk snel te handelen door contact met ons op te nemen.

dak lekkage oplossen
dakdekkers bedrijf

Inzicht door een gratis dakinspectie

De dakbedekking en dakconstructie worden onderzocht wanneer u een dakinspectie bij ons aanvraagt. Het hele dak wordt door ons geïnspecteerd, ook bij een gratis inspectie. Na afloop van de inspectie krijgt u direct een rapport met eventuele reparaties toegestuurd. Tijdens een gratis inspectie wordt het volgende gecontroleerd:
– De staat van de goten en het zinkwerk wordt gecontroleerd.
– De staat van de dakpannen of dakleer/bitumen wordt beoordeeld.
– De positie van de dakpannen op loszitten of beweeglijkheid of andere zaken wordt gecontroleerd.
– De afdichting rond de dakkapel wordt gecontroleerd wanneer er een dakkapel aanwezig is.
– De positie van de nokvorsten en randpannen wordt geïnspecteerd.
– Er wordt gekeken of schoorsteen in goede staat is en of de schoorsteen een goede afdichting heeft.
U kunt via de knop hieronder een gratis dakinspectie aanvragen. Echter zit u hierbij nergens aan vast. Alleen als wij iets vinden dat gerepareerd moet worden zitten er, bij uw akkoord, kosten verbonden aan de dakinspectie.

Bitumen dakbedekking voor platte daken

In Nederland wordt bitumen gebruikt op de meeste platte daken. Het is een uitstekend materiaal om te gebruiken op schuren, dakkapellen en huizen of andere gebouwen met een plat dak. Bitumen wordt geproduceerd als bijproduct van de productie van ruwe olie, waardoor de eigenschappen van bitumen zeer geschikt zijn voor dakbedekking. Zo is bitumen zeer goed bestand tegen chemische stoffen. Ook is bitumen natuurlijk waterdicht, en het is ijzersterk. Het kan op veel verschillende ondergronden worden aangebracht. Wilt u weten of bitumen ook voor uw dak de juiste dakbedekking is? U kunt contact met ons opnemen voor gratis dak advies.
 
Dakdekker Haarlem
nokvorst renoveren

Nokvorst reparatie of renovatie

Uw nokvorst laten repareren of herstellen in plaats van vervangen kan u veel geld besparen. Wij repareren en restaureren al meer dan 35 jaar daken, dus we weten wat we doen. Vooral oude huizen zijn kwetsbaar voor cementerosie onder een nokvorst, die last kan hebben van scheuren, kleine gaatjes en kieren. De meeste dakschade ontstaat door allerlei weersomstandigheden, maar vocht is de belangrijkste boosdoener. Bij hevige regenval, strenge vorst of zware sneeuwval kan de schade ernstige gevolgen hebben, met hoge kosten tot gevolg.

Spoedklus? Onze dakdekkers in Heerhugowaard staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.