Uw dakdekker in Heemstede

Jabe Dakservice, Dakdekker in Heemstede

Jabe Dakservice is gespecialiseerd in diverse dak werkzaamheden en verwante diensten. Wij leveren uiteenlopende diensten, variërend van snelle reparaties bij stormschade tot preventieve dakinspecties. Onder andere particulieren, woningbouwverenigingen, organisaties en bedrijven profiteren van onze diensten. Hellende daken en bitumendaken zijn twee vakgebieden waar we graag mee werken. Bij het ontwerpen en leveren van onze diensten en producten hebben we in de 35 jaar dat wij actief zijn als dakdekker de nadruk gelegd op duurzaamheid. Bij de reparatie van uw dak speelt het type isolatie en de levensduur ervan een cruciale rol. Dit kan namelijk een hoop stook- en reparatiekosten besparen. Duurzaamheid is voor dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice altijd een belangrijke factor. We zien dagelijks mensen worstelen met daklekkages. Er is dagelijks een speciaal team van Jabe op pad om slachtoffers van lekkages snel te verlossen. Wij komen snel naar u toe om het probleem vast te stellen en natuurlijk uw dak spoedig te repareren zodat u niet dagen of weken hoeft te wachten op een oplossing voor uw lekkende dak.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Heemstede

Dakdekker nodig in Heemstede?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Heemstede? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakdekker Almere

Daklekkage verhelpen door dakdekker in Heemstede

In veel gevallen is een lek niet met het blote oog zichtbaar. Als gevolg van dit soort daklekkage kan er schimmel ontstaan. In sommige gevallen merkt u een lek pas op als het bijna te laat is, omdat het niet direct zichtbaar is. Wanneer schimmel de houten structuur van uw dak aantast, moet u dit deel of het hele dak vervangen. Helaas is het niet altijd eenvoudig om de exacte bron van een daklekkage te identificeren. Met onze expertise, in Heemstede en omgeving, en speciale apparatuur kunnen wij lekkages in uw dak bijna altijd lokaliseren zonder te hoeven slopen! Wij kunnen thermografische of ultrasone lekdetectie uitvoeren om het lek te lokaliseren. Als u een lek zo snel mogelijk wilt stoppen, moet u onmiddellijk contact opnemen met één van onze dakdekkers door te bellen.

Afspraak maken voor een gratis dakinspectie

Bent u op zoek naar een dakdekker in Heemstede die een (gratis) dakinspectie voor u kan uitvoeren? Wij hebben een betrokken team van dakdekkers die actief zijn in Heemstede en omgeving. U kunt bij ons een afspraak maken voor al uw dakwerken of een gratis dakinspectie. Wij rekenen nooit voorrijkosten. Als u in Heemstede woont, kunnen wij direct offertes uitbrengen voor kleine klussen. Onze werknemers bestaan uit een voorman en een dakdekker. Onze mannen behandelen de meest uiteenlopende dak werkzaamheden. Wij kunnen uw bitumen dak en pannendak repareren, maar ook schoorsteenreparaties en nokvorst renovatie uitvoeren. Neem voor de reparatie, renovatie of vervanging van uw dakbedekking contact op met een specialist van ons in Heemstede.

dakdekkers bedrijf
dakonderhoud Aalsmeer

Dakreparatie door onze dakdekkers

Als u na een storm geen daklekkage opmerkt, betekent het niet meteen dat uw dak niet gerepareerd moet worden. Een beschadigde dakpan, een beschadigde daknok of een beschadigde bitumenlaag zijn allemaal moeilijk te herkennen en worden vaak over het hoofd gezien. Het is belangrijk om uw dak regelmatig door Jabe Dakservice, uw dakdekker in Heemstede te laten onderhouden om dit te voorkomen. Het is minder duur om problemen meteen te verhelpen dan te wachten tot het volgende jaar. Als er sprake is van grote schade en uw dak al iets ouder is, kunnen wij voorstellen om uw dak direct te vervangen. Soms is het beter om jaarlijkse reparaties en terugkerende problemen te vermijden door een volledige renovatie uit te voeren. Dit gebeurt natuurlijk allemaal in overleg. Voor ons is een fijne samenwerking heel belangrijk.

Schoorsteenreparatie of renovatie

Een professionele schoorsteenreparateur kan u helpen uw schoorsteen het hele jaar door in goede staat te houden. Wanneer de winter nadert, moet u uw schoorsteen laten controleren. Uw schoorsteen kan in de loop der jaren door allerlei invloeden van buitenaf beschadigd raken. Een kleine reparatie van de schoorsteen is meestal voldoende. Er kan nieuw voegsel op het metselwerk worden aangebracht om slijtage te herstellen. Een waterafstotende oplossing wordt na behandeling op uw schoorsteen gespoten. Dit helpt vuil en vocht in de toekomst te voorkomen, zodat uw schoorsteen langer in goede staat blijft. Aan de binnenkant van de schoorsteen ontdekken we vaak scheuren en inkepingen. Hoewel u deze problemen misschien niet kunt vaststellen of zien, is een schoorsteenreparatie essentieel om ernstigere problemen in de toekomst te voorkomen.

renoveren van schoorsteen
dakkapel renoveren

Dakrenovatie door Jabe Dakservice

Daken van oudere woningen zijn vaak aan renovatie toe. Dakrenovaties beschermen daken tegen verdere slijtage en zorgen ervoor dat daken weer jarenlang mee kunnen zonder dat deze compleet vervangen moeten worden. Een volledige dakrenovatie kunt u het beste overlaten aan een professionele dakdekker, want het is veeleisend werk. U kunt ons inschakelen voor dakreparaties, dakrenovaties en vervangingen in Heemstede en omgeving. Wij kunnen elk soort dak voor u renoveren, of het nu gaat om een plat dak, een pannendak, of een heel ander dak. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Spoedklus? Onze dakdekkers in Heemstede staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.