Uw dakdekker in Heemskerk

Jabe Dakservice, Dakdekker in Heemskerk

Bij Jabe Dakservice zijn we duidelijk om misverstanden achteraf te voorkomen. Daarom werken wij zo transparant mogelijk. Ook zorgen we ervoor dat we onze klanten niet te verrassen met onverwachte kosten. Wij komen eerst langs voor een gratis dakinspectie om de staat van uw dak te beoordelen en een offerte te maken voor de benodigde reparaties, renovatie of volledig dak vervanging. Onze dakdekkersbedrijf staat voor u klaar in Heemskerk en omgeving!

Beste dakdekker

Voor Jabe Dakservice is kwaliteit van onze diensten en een fijne samenwerking met de klanten het belangrijkst. Onze dakdekkers beschikken over veel kennis op verschillende gebieden, hierdoor kunnen ze bijna elke klus aan. Wij werken vanuit verschillende locaties in Nederland, waarvan Heemskerk er één is. U kunt bij ons terecht voor alle soorten dakreparaties, renovaties en onderhoud, of u nu een plat dak of een pannendak heeft. Het speciale aan onze service is dat wij 24 uur per dag bereikbaar zijn voor noodreparaties.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Heemskerk

Dakdekker nodig in Heemskerk?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekker in Heemskerk? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakdekkers bedrijf

Inzicht in uw dak door een gratis dakinspectie

De dakbedekking en dakconstructie worden onderzocht wanneer u een dakinspectie bij ons aanvraagt. Het hele dak wordt door ons geïnspecteerd, ook bij een gratis inspectie. Na afloop van de inspectie krijgt u direct een rapport met eventuele reparaties toegestuurd. Tijdens een gratis inspectie wordt het volgende gecontroleerd:
– De staat van de goten en het zinkwerk wordt gecontroleerd.
– De staat van de dakpannen of dakleer/bitumen wordt beoordeeld.
– De positie van de dakpannen op loszitten of beweeglijkheid of andere zaken wordt gecontroleerd.
– De afdichting rond de dakkapel wordt gecontroleerd wanneer er een dakkapel aanwezig is.
– De positie van de nokvorsten en randpannen wordt geïnspecteerd.
– Er wordt gekeken of schoorsteen in goede staat is en of de schoorsteen een goede afdichting heeft.
U kunt via de knop hieronder een gratis dakinspectie aanvragen. Echter zit u hierbij nergens aan vast. Alleen als wij iets vinden dat gerepareerd moet worden zitten er, bij uw akkoord, kosten verbonden aan de dakinspectie.

Oorzaken van daklekkage

Daken lekken om verschillende redenen. Ongeacht de oorzaak kunnen wij u helpen bij daklekkages in Heemskerk en omgeving. Regen, forst, dooi en stormachtige dagen zijn enkele van de meest voorkomende factoren waardoor daken kunnen gaan lekken. Ondanks dat moderne materialen de duurzaamheid van daken verbeteren, zorgen weersinvloeden nog steeds voor lekkende daken. Bij oudere daken komt lekkage door ouderdom en weersinvloeden vaak voor. Daarnaast lekken platte daken vaak door waterophoping (overexpansie door bevriezing) als gevolg van slijtage. Hierdoor ontstaan lekkages. Het is bij een daklekkage erg belangrijk snel te handelen door contact met ons op te nemen.

dakdekker Almere
dakonderhoud Aalsmeer

Dakreparatie in Heemskerk

Als u na een storm geen daklekkage opmerkt, betekent het niet meteen dat uw dak niet gerepareerd moet worden. Een beschadigde dakpan, een beschadigde daknok of een beschadigde bitumenlaag zijn allemaal moeilijk te herkennen en worden vaak over het hoofd gezien. Het is belangrijk om uw dak regelmatig door Jabe Dakservice te laten onderhouden om dit te voorkomen. Het is minder duur om problemen meteen te verhelpen dan te wachten tot het volgende jaar. Als er sprake is van grote schade en uw dak al iets ouder is, kunnen wij voorstellen om uw dak direct te vervangen. Soms is het beter om jaarlijkse reparaties en terugkerende problemen te vermijden door een volledige renovatie uit te voeren. Dit gebeurt natuurlijk allemaal in overleg. Voor een dakreparatie, met of zonder spoed, in Heemskerk kunt u contact met ons opnemen.

Schoorsteen reparatie


De schoorsteen is kwetsbaar voor allerlei invloeden van buitenaf. Vooral in de winter is het essentieel om uw schoorsteen door een specialist te laten onderhouden om de veiligheid ervan te garanderen. Een schoorsteen kan slechts een kleine reparatie nodig hebben als hij beschadigd is. Het voegwerk van de schoorsteen kan hersteld worden wanneer het versleten is. Nadat we uw schoorsteen hebben behandeld, impregneren we deze met een waterafstotende stof. Hierdoor blijft uw schoorsteen langer schoon en laat hij minder vocht door, waardoor hij langer in goede staat blijft. Aan de binnenkant van de schoorsteen kunnen barsten en slijtplekken ontstaan, die u zelf misschien niet kunt zien of ontdekken. Via Jabe Dakservice kunt u uw schoorsteen laten onderhouden, repareren of renoveren.

renoveren van schoorsteen
dakonderhoud Aalsmeer

Dakgoten vervangen door Jabe Dakservice

Er worden meestal dakgoten van zink en PVC gebruikt. Een zinken dakgoot gaat meestal na vele jaren gebruik lekken. Doordat het zink na verloop van tijd verslijt, wordt het dun en ontstaan er scheuren. Deze scheuren kunnen worden afgedicht met loodband of EPDM. Wanneer een dakgoot op tal van plaatsen in erbarmelijke staat verkeert en de waterdichtheid niet meer garandeert, is het beter deze te vervangen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar in Heemskerk

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Dat doen we niet alleen in steden zoals in Heemskerk maar ook in plaatsen zoals Purmerend en Heemstede. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.