Uw dakservice in Harderwijk

Jabe Dakservice, Dakdekker in Harderwijk

Ons bedrijf is gespecialiseerd in diverse dakdiensten, waaronder reparatie, vervanging en herstel van stormschade. U kunt met elke klus bij ons terecht. Wij leveren een breed scala aan diensten aan particulieren, verenigingen van huiseigenaren, woningbouwverenigingen en andere bedrijven en organisaties. Wij bieden onze diensten voor platte daken (bitumendaken) en hellende daken (pannendaken) omdat wij streven naar het hoogste kwaliteitsniveau. Duurzaamheid is voor ons sinds onze oprichting altijd een belangrijk thema geweest. Het behoud van het milieu is voor ons belangrijk.

De dakdekkers van Jabe streven ernaar de kwaliteit van de diensten en producten op peil te houden om de levensduur hoog te houden. Omdat wij er zeker van zijn dat het werk wat wij leveren goed is kunnen wij onze klanten een lange garantie van minstens 10 jaar garanderen. Heeft u onlangs problemen ondervonden met uw dak, of wilt u het vervangen omdat het zijn optimale levensduur heeft bereikt? Dan kunt u een gratis dakinspectie aanvragen door ons te bellen of het formulier in te vullen.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Harderwijk

Dakdekker nodig in Harderwijk?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

De oorzaak van daklekkage

Daken lekken om verschillende redenen. Ongeacht de oorzaak kunnen wij u helpen bij daklekkages in Harderwijk en omgeving. Regen, forst, dooi en stormachtige dagen zijn enkele van de meest voorkomende factoren waardoor daken kunnen gaan lekken. Ondanks dat moderne materialen de duurzaamheid van daken verbeteren, zorgen weersinvloeden nog steeds voor lekkende daken. Bij oudere daken komt lekkage door ouderdom en weersinvloeden vaak voor. Daarnaast lekken platte daken vaak door waterophoping (overexpansie door bevriezing) als gevolg van slijtage. Hierdoor ontstaan lekkages. Het is bij een daklekkage erg belangrijk snel te handelen door contact met ons op te nemen.

Gratis dakinspectie in Harderwijk

Wilt u graag een dakdekker laten langskomen voor een dakinspectie in Harderwijk? Jabe Dakservice heeft een team van ervaren dakdekkers in Harderwijk en omgeving. Wij rekenen geen voorrijkosten. Woont u in of vlakbij Harderwijk? Dan kunt u een gratis dakinspectie bij ons aanvragen. Onze dakdekkers zijn ervaren vakmannen waar u van op aan kan. Wij kunnen een offerte direct aan u laten zien mocht het blijken dat er reparaties gedaan moeten worden. De dakdekkers van Jabe doen alles op het gebied van dakbedekking. Wij repareren uw bitumendakbedekking, dakpannen, repareren uw schoorsteen of repareren uw nokvorsten. Laat uw dakreparatie, renovatie en vervanging over aan een specialist in Harderwijk.

Dakreparatie

Als u na een storm geen daklekkage opmerkt, betekent het niet meteen dat uw dak niet gerepareerd moet worden. Een beschadigde dakpan, een beschadigde daknok of een beschadigde bitumenlaag zijn allemaal moeilijk te herkennen en worden vaak over het hoofd gezien. Het is belangrijk om uw dak regelmatig door Jabe Dakservice te laten onderhouden om dit te voorkomen. Het is minder duur om problemen meteen te verhelpen dan te wachten tot het volgende jaar. Als er sprake is van grote schade en uw dak al iets ouder is, kunnen wij voorstellen om uw dak direct te vervangen. Soms is het beter om jaarlijkse reparaties en terugkerende problemen te vermijden door een volledige renovatie uit te voeren. Dit gebeurt natuurlijk allemaal in overleg. Voor ons is een fijne samenwerking heel belangrijk.

Stormschade voorkomen en verhelpen

Bij zware stormen en windstoten kan het dak aanzienlijke schade oplopen. Dakpannen, dakgoten of zelfs hele daken kunnen tijdens een storm worden weggeblazen. Bij de plaatsing van een dakbedekking moet altijd rekening worden gehouden met de wind. Dit gebeurt door middel van een windlastberekening. Op basis van de voorschriften en berekeningen van de fabrikant zorgen wij ervoor dat de daken aan alle eisen voldoen. Schuine daken (bijvoorbeeld dakpannen) en platte daken (bijvoorbeeld asfaltdaken) worden altijd beoordeeld aan de hand van het materiaal en de bevestiging. Wij komen graag uw dak inspecteren als u twijfelt over de stormvastheid. Onze dakdekkers hebben verschillende mogelijkheden om uw dak stormvast te maken. Voor het voorkomen of verhelpen van stormschade kunt u dag en nacht contact met ons opnemen.

Dakrenovatie door Jabe Dakservice

Daken van oudere woningen zijn vaak aan renovatie toe. Dakrenovaties beschermen daken tegen verdere slijtage en zorgen ervoor dat daken weer jarenlang mee kunnen zonder dat deze compleet vervangen moeten worden. Een volledige dakrenovatie kunt u het beste overlaten aan een professionele dakdekker, want het is veeleisend werk. U kunt ons inschakelen voor dakreparaties, dakrenovaties en vervangingen in Harderwijk en omgeving. Wij kunnen elk soort dak voor u renoveren, of het nu gaat om een plat dak, een pannendak, of een heel ander dak. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.