Uw dakdekker in Gouda

Jabe Dakservice, Dakdekker in Gouda

Het weer heeft een grote invloed op de conditie van uw dak. Vorst, storm en regen veroorzaken allemaal slijtage van de dakbedekking en de structuur van uw dak. Door deze weersomstandigheden kan het zijn dat uw dak sneller verouderd. Daarom raden wij een jaarlijkse dakinspectie en goed onderhoud aan. Bij Jabe Dakservice zijn we niet alleen vakbekwame en gecertificeerde dakdekkers, we volgen ook elk jaar bijscholing om bij te blijven. Uw dak blijft van topkwaliteit als het door ons wordt onderhouden. Wilt u weten wat een dak vervangen, renoveren of repareren kost? Vraag dan gratis een vrijblijvende offerte aan.

Wij zijn een dakdekkersbedrijf werkend in en rondom Gouda met gediplomeerde dakdekkers. Jabe Dakservice levert veel verschillende dakbedekking en renovatiediensten. Wij zetten ons in voor kwaliteit en zorgen ervoor dat elke klus goed wordt uitgevoerd. Wij bieden een breed scala aan diensten, zodat wij vrijwel elk dakonderhoud of bouwproject aankunnen. U kunt direct een offerte aanvragen aan onze dakdekker in Gouda door ons te bellen of het offerte formulier op deze pagina in te vullen. Wij helpen u graag verder!

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Gouda

Dakdekker nodig in Gouda?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Gouda? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakdekker Almere

Daklekkage dienst inschakelen

Het is van essentieel belang om daklekkages onmiddellijk aan te pakken om verdere schade aan uw huis te voorkomen. Bij Jabe Dakservice begrijpen we dit belang en staan we snel voor u klaar in Gouda om uw dak weer waterdicht te maken. Het is van het grootste belang dat we zo snel mogelijk ter plaatse zijn om het lek en de oorzaak ervan te identificeren. Door deze stappen te nemen, kunnen we het probleem bij de kern aanpakken en de kans op toekomstige lekkages minimaliseren.

Zodra we het daklek hebben gelokaliseerd en geïdentificeerd, kunnen onze gespecialiseerde vakmensen het repareren. In geval van regen of storm bieden we zelfs een noodreparatieservice aan. Onze dakdekkers zullen snel arriveren om uw daklekkage te verhelpen. Als u te maken heeft met waterschade na een zware storm, kunt u ook op ons rekenen voor onmiddellijke noodreparaties. Bovendien kunnen we een schaderapport en een kostenoverzicht voor u opstellen, zodat u deze kunt indienen bij uw verzekeringsmaatschappij. Na goedkeuring van de verzekeraar zullen we de uiteindelijke reparatie voor u verzorgen.

Dak controleren met een gratis inspectie

Het is raadzaam om uw dak eens per jaar te laten inspecteren om problemen te voorkomen. Problemen met uw dak merkt u meestal pas op zodra u al last heeft van een lekkage. Signalen van een daklekkage zijn veranderingen in kleur, scheuren of gaten in uw plafond, elektrische storing of kortsluiting. Dit zijn signalen waarbij u nog niet het water hoeft op te vangen in emmers, maar er weldegelijk een probleem is. Problemen met uw dak zullen uw plafond of muren aantasten. Bij twijfel over de staat van uw dak is het verstandig om een (gratis) dakinspectie te laten uitvoeren.

dakdekkers bedrijf
dakdekker Haarlem

Dakreparatie door een erkende dakdekker

Eén van de meest voorkomende zorgen van huiseigenaren is een daklekkage. Vocht dat bij uw dak naar binnen sijpelt, dringt door in het houtwerk, de muren en de plafonds. Daardoor ontstaat vaak schimmel, die moeilijk of onmogelijk te herstellen is zonder uw muren te behangen, opnieuw te schilderen of te bepleisteren. Neem contact op met uw plaatselijke dakdekker Jabe Dakservice voor snelle reparaties in en rondom Gouda. Een lek wordt meestal veroorzaakt door een scheur of gat in de dakbedekking. De dakdekker voert dan een vakkundige reparatie uit om het lek te repareren. Zo voorkomt u tijdig verdere schade!

Uw schoorsteen compleet laten renoveren

Is uw schoorsteen versleten en in verval? Is uw schoorsteen al jaren niet goed onderhouden, waardoor uw metselwerk en/of voegwerk is beschadigd? Wij weten dan een niet goed onderhouden schoorsteen veel geld kan kosten. Mocht uw schoorsteen er slecht aan toe zijn, dan kan u ervoor kiezen om uw schoorsteen volledig te laten renoveren. Het is vaak beter om uw geld te investeren in een renovatie dan in het plaatsen van een nieuwe schoorsteen. Door het vervangen van de voegen is de schoorsteen in veel gevallen alweer jaren jonger. Met een renovatie ziet u direct resultaat en is uw hele schoorsteen weer als nieuw. Ook kunt u in Gouda bij ons terecht voor een dakkapel renovatie.

renoveren van schoorsteen
contact met jabe dakservice

Opties bedekken van platte daken

Platte daken kunnen worden bedekt met verschillende materialen, waaronder EPDM, bitumen en PVC. Omdat bitumen zowel duurzaam als elastisch is, is het een goed materiaal voor platte daken. Bovendien scheurt het materiaal niet gemakkelijk, waardoor het een goede optie is voor platte daken. Een plat dak kan worden bedekt met PVC, een kunststof die wordt verwarmd en op het dak wordt aangebracht. Dit materiaal gaat minder lang mee dan EPDM. Het wordt aangebracht met een brander of gelijmd. Wilt u uw platte dakbedekking laten vervangen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan om samen met ons te kijken naar de mogelijkheden.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep in Gouda zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.