Uw dakdekker in Ermelo

Jabe Dakservice, Dakdekker in Ermelo

Bent u slachtoffer geworden van een storm en moet uw dak met spoed worden gerepareerd? Of wilt u uw platte dak laten vervangen door een echte expert? Voor dit en nog veel meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij bieden hoge kwaliteit dakdiensten in Ermelo en omstreken. Onze experts komen direct naar u toe als u in de problemen zit. Ook als er geen haast bij is, kunt u bij ons terecht.

Dankzij Jabe, één van de grootste dakdekkersbedrijven in Ermelo, kunt u geld besparen op verwarmingskosten. Wij verzorgen isolatie en nieuwe dakbedekking voor uw platte of hellende dak, en zorgen er hierdoor voor dat u enorm zal gaan besparen op stookkosten. Of het nu gaat om een nieuw dak of een kleine reparatie, wij helpen u en zorgen zo snel mogelijk voor een passende oplossing. Wij helpen u graag met alle dakbedekking, nokvorst- en schoorsteenreparaties in Ermelo. Wij zijn een ervaren, gekwalificeerd team van dakdekkers in Ermelo. Jabe Dakserviceis u graag van dienst!

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Ermelo

Dakdekker nodig in Ermelo?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakdekkers bedrijf

Gratis dakinspectie door onze dakdekker

Het is verstandig om hulp te zoeken voordat er problemen met het dak ontstaan. In feite zijn er veel mensen die pas hulp zoeken als hun dak al ernstig beschadigd is. Het is eigenlijk beter om uw dak regelmatig te laten onderzoeken om kostbare reparaties later te voorkomen. Er zijn vele redenen waarom uw dak beschadigd kan zijn. Algen en mos zijn er slechts twee, maar ook onweer en ander extreem weer. Daarom is het slim om uw dak af en toe te laten inspecteren en onderhouden. Bij een gratis dakinspectie onderzoeken we alles, van regenpijpen tot schoorsteenvoegen, Jabe Dakservice beoordeelt het allemaal tijdens deze inspectie.

Oplossing voor daklekkage

Is uw dak lek? Om verdere schade in uw woning te voorkomen, moet de daklekkage direct verholpen worden. Onze specialisten zijn altijd zo snel mogelijk ter plaatse om lekkende daken te repareren. Om de lekkage op te sporen en te verhelpen, moeten we de oorzaak ervan achterhalen. Zo kunnen we het probleem bij de wortel aanpakken en verdere lekkages voorkomen. Wanneer u slachtoffer bent van een heftige daklekkage, kunnen we direct een team sturen om deze lekkage onmiddellijk te verhelpen. De bron moet worden opgespoord om het lek te kunnen verhelpen. Bij regen of storm sturen wij direct een reparatieteam. Is uw woning beschadigd door een zware storm? Ook bij noodgevallen zorgen wij voor onmiddellijke noodreparaties. Ons reparatieteam komt zo snel mogelijk ter plaatse om uw lekkende dak te repareren. Als u waterschade heeft, kunnen wij meteen een schaderapport en kostenraming maken. Wij kunnen u helpen deze documenten in te dienen bij uw verzekeringsmaatschappij voor vergoeding. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd bellen.

dak lekkage oplossen
nokvorst renoveren

Schade aan uw dak laten repareren

Er kunnen grote gevolgen zijn als een dak niet tijdig wordt gerepareerd. Waterlekken en verminderde isolatie zijn slechts enkele voorbeelden. Dit is niet alleen vervelend maar ook erg kostbaar. Water kan de vloer kapot maken omdat het onder het laminaat komt en de ondervloer kan aantasten. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken wordt lekkage vaak veroorzaakt door een klein lek. U moet uw dak onmiddellijk onder handen nemen als het beschadigd is. Bij een beschadigd dak is de kans op lekkage groot. Als een of meer dakpannen ontbreken, is uw dak kwetsbaarder voor schade. Zorg ervoor dat u uw dak snel laat repareren om erger te voorkomen.

De dakspecialist van Ermelo

Bent u een inwoner van Ermelo en heeft u een dakexpert nodig? Of u nu een nieuw dak wilt of een lekkage moet laten repareren, Jabe Dakservice is uw dakspecialist. Wij kunnen u op tal van manieren helpen. Om te beginnen kunt u profiteren van onze snelle service. U wordt snel geholpen en uw opdracht wordt direct uitgevoerd. Bovendien kan Jabe Dakservice de beste kwaliteit leveren door zijn uitgebreide kennis en ervaring. Wij staan u vrijblijvend bij door met u mee te denken en goed doordachte suggesties te doen.

Dakdekker Haarlem
contact met jabe dakservice

Dakbedekking plat dak

Is er nieuwe dakbedekking nodig op uw platte dak, of moet de bestaande dakbedekking gerepareerd worden? Neem dan contact op met Jabe Dakservice. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen, repareren en renoveren van platte dakbedekking. Omdat bitumen relatief goedkoop en duurzaam is, gebruiken wij dit materiaal meestal hiervoor. Bitumen beschermt de structuur van uw platte dak tegen weersinvloeden. Omdat bitumen een natuurlijke stof is, gewonnen uit aardolie, is het een populaire keuze voor platte daken van wooncomplexen, commerciële panden, dakkapellen en schuren. Onze dakdekkers werken op een veilige, professionele manier om een uitstekende dienstverlening te garanderen. Ze leveren geweldige service en ruimen netjes op zodat er geen vuil achterblijft. Wilt u nieuwe dakbedekking laten plaatsen, repareren of renoveren op uw platte dak? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u hierbij helpen.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.