Uw dakdekker in Enkhuizen

Jabe Dakservice, Dakdekker in Enkhuizen

Dakdekker gezocht vanwege een lekkend dak, verstopte dakgoten of een beschadigd dak na een storm JabeDakservice levert direct oplossingen voor dak problemen die met spoed verholpen dienen te worden. Wij zijn snel ter plaatse, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bel ons en één van onze deskundige dakdekkers staat binnen enkele minuten bij u op de stoep.

Dakdekker Enkhuizen

Jabe Dakservice  is een van de bekendste dakdekkersbedrijven in Enkhuizen. Ook wanneer er geen haast is, kunt u terecht bij  Jabe Dakservice. Als u bijvoorbeeld uw dak wilt laten isoleren of uw platte dak wilt laten vernieuwen. Door deze ingrepen kunt u uw stookkosten aanzienlijk verlagen. Wij kunnen ook zorgen voor het onderhoud van uw dak en dakgoten. Of u nu een nieuw dak nodig heeft of een reparatie voor een afgebrokkelde schoorsteen, wij bieden u direct een passende oplossing. Jabe helpt u graag en biedt u de ideale oplossing wanneer er een directe noodzaak is. Wij werken met een vaste groep vakkundige dakdekkers in Enkhuizen en omgeving. Wij bieden vervanging en plaatsing van dakbedekking in Enkhuizen en omgeving. Wat u ook wenst, onze dakdekkers voeren het uit.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Enkhuizen

Dakdekker nodig in Enkhuizen?

Bent u opzoek naar een betrouwbarw dakdekker in Enkhuizen? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakdekkers bedrijf

Gratis dakinspectie in Enkhuizen

De dakinspectie wordt zowel van binnen als van buiten uitgevoerd. Vochtplekken, kringen, schimmel of rot die kunnen wijzen op probleemgebieden in het dak worden aan de binnenkant vastgesteld, terwijl de kwaliteit van de dakbedekking aan de buitenkant wordt beoordeeld op slijtage, ouderdom, poreusheid of scheuren. Bij pannendaken kijken we naar tekenen van verschuivende dakpannen. Als er een schoorsteen aanwezig is, worden de staat van de voegen en de afdichting (zinkwerk) rond de schoorsteen beoordeeld. De staat van goten en regenpijpen wordt ook beoordeeld op schade. Na uw aanmelding nemen wij contact met u op om meer informatie te verzamelen en een gratis dakinspectie in te plannen. U kunt bij ons eenvoudig een gratis dakinspectie in of rondom Enkhuizen aanvragen.

Jabe Dakservice helpt bij daklekkage

Eén van de meest frustrerende problemen voor een huiseigenaar is een daklekkage. Iedereen weet dat waterschade heel vervelend is. Maar wat veel mensen vergeten is dat het lokaliseren van de bron van een daklekkage vaak moeilijk is. Wanneer u een lekkage bij uw leidingen ontdekt, is het meestal gemakkelijk vast te stellen of deze afkomstig is van een kapotte leiding of een afvoer. Maar lekkages in uw dak kunnen veel moeilijker op te sporen zijn. Met name lekkages tussen het houtwerk van uw dak en de dakbedekking zijn moeilijk op te sporen. De lekdetectie- en reparatie experts van Jabe Dakservice in Enkhuizen kunnen daklekkages voor u opsporen en repareren. Waterschade kan worden voorkomen door het probleem zo snel mogelijk aan te pakken.

dak lekkage oplossen
nokvorst renoveren

Onverwacht een dakreparatie nodig?

De schade veroorzaakt door zware weersomstandigheden zoals hagel of omgevallen bomen leidt er vaak toe dat daken een reparatie nodig hebben. Op een snelle en professionele manier helpt  Jabe Dakservice u met uw dakreparaties. Zo worden uw fysieke welzijn en vastgoedwaarde gewaarborgd. Omdat u verantwoordelijk kunt worden gehouden voor schade aan mensen, dieren of eigendommen als uw dakpannen of andere materialen naar beneden vallen, is het belangrijk om bij een onverwachte dakproblemen snel in te grijpen doormiddel van een dakreparatie. Wij zijn onmiddellijk ter plaatse na stormschade of andere schade door ongevallen.

Dakgoten door Jabe Dakservice

Door je dakgoten goed en regelmatig te onderhouden en schoon te maken, heb je er lang profijt van. Uw dakgoot is een belangrijk onderdeel van uw huis, want hij voorkomt schade door het water dat er doorheen kan weglopen. Uw huis en tuin zijn beschermd tegen schade als het water op de juiste manier door de dakgoot wordt afgevoerd. Als de dakgoot verstopt is, kan het water niet meer doorstromen. Dit kan leiden tot ernstige schade. Wij raden aan om minstens één keer per jaar, voor de winter, een dakgootspecialist in te schakelen om de dakgoot te reinigen en te ontstoppen. Jabe Dakservice is beschikbaar om u op dit gebied bij te staan. Wij kunnen u op elk moment van dienst zijn.

Dakkapel renoveren
contact met jabe dakservice

Bent u opzoek naar een dakdekker in Enkhuizen?

Woont u in Enkhuizen en wilt u een dakspecialist inhuren? Of u nu een nieuw dak moet laten plaatsen of een lekkage moet laten repareren, Jabe Dakservice kan u helpen. Wij van Jabe Dakservice bieden u verschillende voordelen. Allereerst profiteert u van onze snelle service. U wordt direct geholpen en uw klus is snel geklaard. Daarnaast kunnen wij door de brede expertise en de jarenlange ervaringen van Jabe Dakservice de beste kwaliteit leveren. Wij bieden u een vrijblijvende offerte als u dat wenst.

Spoedklus? Onze dakdekkers in Enkhuizen staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis. Wist u trouwens, dat wij ook werkzaam zijn als dakdekker in Hoorn?