Uw dakdekker in Ede

Jabe Dakservice, Dakdekker in Ede

Van harte welkom op de website van ons dakdekkersbedrijf, Jabe Dakservice. Wij zijn de specialist op het gebied van dakbedekking en dakreparaties in Ede en omgeving. De erkende dakdekkers van Jabe Dakservice staan voor u klaar in Ede. Of u nu een nieuw dak wilt of een lekkage wilt laten repareren, onze medewerkers zijn u graag van dienst. Wij vinden het belangrijk dat onze dakdekkers u zo goed mogelijk van dienst zijn. Service staat dus bij ons centraal. Bij spoed komt één van onze dakdekkers zo snel mogelijk naar u toe, ook wanneer het nacht is. De bij Jabe Dakservice aangesloten dakdekkers staan 24/7 voor u klaar in Ede!

U bent bij ons aan het juiste adres als u een dakdekkersbedrijf in of rondom Ede nodig heeft.  Jabe Dakservice levert veel verschillende dakbedekking en renovatiediensten. Wij zetten ons in voor kwaliteit en zorgen ervoor dat elke klus goed wordt uitgevoerd. Wij bieden een breed scala aan diensten, zodat wij vrijwel elk dakonderhoud of bouwproject aankunnen. U kunt direct een offerte aanvragen aan onze dakdekker in Ede door ons te bellen of het offerte formulier in te vullen.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Ede

Dakdekker nodig in Ede?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakdekker Alkmaar

Daklekkage reparatie door Jabe Dakservice

Daklekkages zijn vaak het gevolg van slecht onderhoud of een probleem met het dakbedekkingssysteem. Daarom is het essentieel om zo snel mogelijk een daklekkage op te sporen. Het gemakkelijk om lekkages te voorkomen door het dak goed te laten onderhouden. Is uw dak lek? Daklekkages kunnen worden opgespoord door uw dak te laten inspecteren op lekkages en eventueel lekdetectie uit te voeren. Als u vermoedt dat u een daklekkage heeft, kunnen wij u snel helpen. Lekt er water naar binnen, of heeft het weer uw dak flink beschadigd, dan moet u meteen contact opnemen met onze lekdetectie-expert. Aarzel niet om ons ook te bellen bij daklekkage reparatie als u geen haast heeft. Wij zijn 24/7 bereikbaar, en een dakdekker komt binnen 2 uur bij u thuis om het probleem onmiddellijk te verhelpen. Wij staan voor u klaar wanneer er een lekkage aan uw dak verholpen moet worden.

Gratis dakinspectie in Ede

De dakinspectie wordt zowel van binnen als van buiten uitgevoerd. Vochtplekken, kringen, schimmel of rot die kunnen wijzen op probleemgebieden in het dak worden aan de binnenkant vastgesteld, terwijl de kwaliteit van de dakbedekking aan de buitenkant wordt beoordeeld op slijtage, ouderdom, poreusheid of scheuren. Bij pannendaken kijken we naar tekenen van verschuivende dakpannen. Als er een schoorsteen aanwezig is, worden de staat van de voegen en de afdichting (zinkwerk) rond de schoorsteen beoordeeld. De staat van goten en regenpijpen wordt ook beoordeeld op schade. Na uw aanmelding nemen wij contact met u op om meer informatie te verzamelen en een gratis dakinspectie in te plannen. U kunt bij ons eenvoudig een gratis dakinspectie in of rondom Ede aanvragen.

dakdekkers bedrijf
dakdekker Haarlem

Het belang van een dakreparatie

Daken kunnen lekken en andere schade oplopen als er niet tijdig een dakreparatie wordt uitgevoerd. Wanneer het dak en de woning niet goed worden onderhouden, kan dat op korte termijn vervelende gevolgen hebben. Waterschade is daar één van. Een lekkend dak functioneert niet meer goed, waardoor regenwater het huis binnenkomt. Waterschade is slechts één van de onaangename gevolgen van een lekkend dak. Wateroverlast op de grond kan ook een ernstig probleem zijn, omdat het water onder het laminaat kan sijpelen en de ondervloer kan doorweken. De risico’s op een lekkage zijn groot als uw dak beschadigd is. Handel in dat geval meteen. Stel de reparatie van uw dak niet uit, want dan verergeren de problemen.

De nokvorsten renoveren

Nokdakpannen worden geplaatst op de top van een zadeldak en zorgen voor isolatie en bescherming van de dakstructuur. Nokvorstdakpannen zijn bestand tegen uiteenlopende belastingen. Door de weersomstandigheden kan het onderliggende cement corroderen. Hierdoor zijn lekkage en vernieling mogelijk. In oude huizen zijn de nokvorstpannen vaak in slechte staat. De gevolgen van het niet repareren van een beschadigde nokvorstpan of cement zijn: daklekkage, gescheurde kap of onderliggende laag en hechtingsverlies, waardoor de nokvorst wegwaait. Lekkage, met alle gevolgen van dien, is een veel voorkomend gevolg van deze toestand. De nokvorsten kunnen alleen worden hersteld als de oude nokvorst nog intact is. Met behulp van een flexim dakpasta kunnen wij ervoor zorgen dat de hechting tussen de dakpannen en de nokvorst wordt verbeterd. Voor vragen en een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.
 
dakdekker Haarlem
Dakdekker Alphen

Slachtoffer van stormschade

Heeft uw huis of bedrijf stormschade aan het dak opgelopen? Een sterke storm kan uw dak flink beschadigen. Mocht u na een storm daklekkage hebben ondervonden, dan dient u onmiddellijk contact op te nemen met een vakkundige dakdekker. Vanwege de gevolgen die daklekkages kunnen hebben, is het van cruciaal belang om ze snel te laten repareren. Een storm kan schade veroorzaken aan dakpannen, dakleer, muren en meer. Sommige verzekeringsmaatschappijen bieden dekking tegen stormschade. Jabe Dakservice kan u helpen bij het maken van een offerte voor de verzekeringsmaatschappij en het repareren van uw dak. Wij kunnen u foto’s van de schade, de uitgevoerde werkzaamheden en een offerte met de kosten toesturen. Op deze manier heeft u een betere kans dat u niet zelf voor de reparatie hoeft te betalen, omdat uw verzekeringsmaatschappij dit mogelijk direct bij ons doet. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.