Uw dakdekker in Dronten

Jabe Dakservice, Dakdekker in Dronten

Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice biedt de beste oplossingen voor al uw dak problemen. Wanneer u ons inhuurt kunt u rekenen erop rekenen dat wij werken met A-materialen, minimaal 10 jaar garantie en eerlijke prijzen. Of u nu uw dakgoten wilt laten reinigen of uw dakgoot wilt laten repareren, wij zijn er voor u. Lekdetectie en herstel is inbegrepen bij uw verzekeringspolis als u ons inhuurt. Wij zijn er voor u, of u meer informatie wilt over een nieuw dak of hulp nodig hebt bij een dakgootreparatie. Dankzij onze diverse diensten kunnen wij bijna elk dak probleem netjes oplossen.

dakdekker Dronten

Jabe Dakservice levert dakbedekking, reparaties en renovaties van hoge kwaliteit. Wij nemen ons werk serieus en zorgen ervoor dat het aan de hoogste eisen voldoet. Onze dakdekkers zijn zeer ervaren, hierdoor kunnen wij vrijwel elke dakonderhouds- of bouwklus aan. Wat uw vragen of zorgen ook zijn, wij staan voor u klaar. De dakdekkers van  Jabe Dakservice zijn u graag van dienst in Dronten en omgeving!

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Dronten

Dakdekker nodig in Dronten?

Bent u opzoek naar een betrouwbare dakdekker? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dak lekkage oplossen

Daklekkage met of zonder spoed

Denkt u dat uw dak lekt? Als u een daklekkage opmerkt, moet u snel handelen om verdere schade, extra kosten en gevaarlijke situaties te voorkomen. Het voorkomen van een lekkend dak vereist regelmatig onderhoud. Is er sprake van een daklekkage? Voor kleine daklekkages kunnen wij direct een vrijblijvende offerte maken als u daarom vraagt. Is het erg dringend omdat het water snel binnendruppelt of is het dak beschadigd door noodweer? Bel dan onze daklekkage spoedservice. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hebben binnen één uur een dakdekker ter plaatse om (nood)hulp te bieden. Bij daklekkages kunt u altijd op ons rekenen.

Maak gebruik van onze gratis dakinspectie

Bij Jabe Dakservice bieden wij gratis dakinspecties aan. Naast het reguliere onderhoud, dat bestaat uit tijdige reparaties en onderhoud om slijtage te voorkomen, willen wij de hoogste kwaliteit bieden tegen een scherpe prijs. Dat doen wij, want de kwaliteit van uw dak is voor ons belangrijk. Omdat u misschien niet weet in welke staat uw dak verkeert of in de toekomst een dakvervanging wilt plannen, bieden wij gratis dakinspecties aan. Samen kunnen we uw dak goed verzorgen! Nadat wij uw dak grondig hebben geïnspecteerd, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport en eventueel een gratis prijsopgave offerte indien nodig en gewenst. Wanneer u hier akkoord op geeft plannen we samen een datum waarop onze dakdekkers aan de slag gaan. Echter zit u bij onze gratis dakinspectie nergens aan vast.

dakdekkers bedrijf
dakdekker Haarlem

Het belang van een dakreparatie

Daken kunnen lekken en andere schade oplopen als er niet tijdig een dakreparatie wordt uitgevoerd. Wanneer het dak en de woning niet goed worden onderhouden, kan dat op korte termijn vervelende gevolgen hebben. Waterschade is daar één van. Een lekkend dak functioneert niet meer goed, waardoor regenwater het huis binnenkomt. Waterschade is slechts één van de onaangename gevolgen van een lekkend dak. Wateroverlast op de grond kan ook een ernstig probleem zijn, omdat het water onder het laminaat kan sijpelen en de ondervloer kan doorweken. De risico’s op een lekkage zijn groot als uw dak beschadigd is. Handel in dat geval meteen. Stel de reparatie van uw dak niet uit, want dan verergeren de problemen.

Bitumen dakbedekking in Dronten

Bitumen is geschikt voor de bekleding van platte daken omdat het duurzaam en waterdicht is. Door zijn hoge temperatuurstabiliteit, verouderingsbestendigheid, UV-bestendigheid en minimale onderhoudseisen is bitumen populair voor platte daken. Bitumen is eenvoudig te verwerken en kan worden gerecycled. Wilt u meer weten over de voordelen van een bitumen dak? Onze medewerkers in Dronten kunnen uw vragen beantwoorden! Wij helpen u graag bij het renoveren of opknappen van uw platte dak in Dronten en omgeving. Wilt u meer weten over dakbedekking? Neem dan contact met ons op en wij bespreken graag uw mogelijkheden.

Dakdekker Haarlem
dakkapel renoveren

Dakrenovatie door Jabe Dakservice

Het is mogelijk om een plat dak of schuin dak totaal te vernieuwen door het te laten renoveren. Uw dakconstructie kan ernstig worden aangetast door het Nederlandse weer. Of misschien is het door zijn leeftijd aan het verslijten. Wilt u uw dak renoveren of is slechts een deel ervan aan reparatie toe? Jabe Dakservice heeft erkende dakdekkers uit Dronten in dienst om u te helpen bij een dakrenovatie. Wilt u een dakrenovatie of een gehele dak vervanging, neem contact met ons op voor passend advies van een ervaren dakdekker. Vraag zo snel mogelijk een gratis offerte aan bij onze experts. We bespreken elk detail met u, zodat u precies weet waar u voor betaalt. Een nieuw of volledig vernieuwd dak kan een besparing opleveren op de jaarlijkse stookkosten, dus bel nu voor een afspraak!

Spoedklus? Onze dakdekkers in Dronten staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.