Uw dakservice in Dordrecht

Jabe Dakservice, Dakdekker in Dordrecht

Als u op zoek bent naar een erkend dakdekkersbedrijf in en rondom Dordrecht, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan dak diensten, waaronder het plaatsen van verschillende soorten dakbedekking en een complete dakrenovatie. Elke klus wordt met precisie en zorg uitgevoerd door onze dakdekkers. Wij hebben expertise op een groot aantal gebieden. Hierdoor kunnen we bijna elke dak onderhoud en renovatieklus aan. Wij kunnen u telefonisch voorzien van een offerte. Jabe Dakservice zorgt ervoor dat er zo snel mogelijk, na uw telefoontje, een dakdekker bij u in Dordrecht is.

Het kiezen van het juiste dakdekkersbedrijf is essentieel. De dakdekkers van Jabe Dakservice leveren hoge kwaliteit dakbedekking en renovatiediensten. Wij nemen ons werk serieus en zorgen ervoor dat het van de hoogste kwaliteit is. U kunt desgewenst een offerte in of rondom Dordrecht aanvragen door telefonisch contact met ons op te nemen of het formulier op deze pagina in te vullen.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Dordrecht

Dakdekker nodig in Dordrecht?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij JabeDakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Oplossing voor daklekkage

Is uw dak lek? Om verdere schade in uw woning te voorkomen, moet de daklekkage direct verholpen worden. Onze specialisten zijn altijd zo snel mogelijk ter plaatse om lekkende daken te repareren. Om de lekkage op te sporen en te verhelpen, moeten we de oorzaak ervan achterhalen. Zo kunnen we het probleem bij de wortel aanpakken en verdere lekkages voorkomen. Wanneer u slachtoffer bent van een heftige daklekkage, kunnen we direct een team sturen om deze lekkage onmiddellijk te verhelpen. De bron moet worden opgespoord om het lek te kunnen verhelpen. Bij regen of storm sturen wij direct een reparatieteam. Is uw woning beschadigd door een zware storm? Ook bij noodgevallen zorgen wij voor onmiddellijke noodreparaties. Ons reparatieteam komt zo snel mogelijk ter plaatse om uw lekkende dak te repareren. Als u waterschade heeft, kunnen wij meteen een schaderapport en kostenraming maken. Wij kunnen u helpen deze documenten in te dienen bij uw verzekeringsmaatschappij voor vergoeding.

Dak controleren met een gratis inspectie

Het is raadzaam om uw dak eens per jaar te laten inspecteren om problemen te voorkomen. Problemen met uw dak merkt u meestal pas op zodra u al last heeft van een lekkage. Signalen van een lekkage zijn veranderingen in kleur, scheuren of gaten in uw plafond, elektrische storing of kortsluiting. Dit zijn signalen waarbij u nog niet het water hoeft op te vangen in emmers, maar er weldegelijk een probleem is. Problemen met uw dak zullen uw plafond of muren aantasten. Bij twijfel over de staat van uw dak is het verstandig om een (gratis) dakinspectie te laten uitvoeren.

Snel uw dak laten repareren

Er kunnen grote gevolgen zijn als het dak niet tijdig wordt gerepareerd. Waterlekken en verminderde isolatie zijn slechts enkele voorbeelden. Dit is niet alleen vervelend maar ook erg kostbaar. Water kan de vloer kapot maken omdat het onder het laminaat komt en de ondervloer kan aantasten. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken wordt lekkage vaak veroorzaakt door een klein lek. U moet uw dak onmiddellijk onder handen nemen als het beschadigd is. Bij een beschadigd dak is de kans op lekkage groot. Als een of meer dakpannen ontbreken, is uw dak kwetsbaarder voor schade. Zorg ervoor dat u uw dak snel laat repareren om erger te voorkomen.

Platte daken specialist

Wilt u een nieuw plat dak laten plaatsen, of moet uw platte dak gerepareerd worden? Neem dan contact op met Jabe Dakservice. Platte daken zijn onze specialiteit en wij kunnen ze installeren, renoveren en repareren. Bitumen is relatief goedkoop en duurzaam, dus gebruiken we dit materiaal meestal voor platte daken. Neem contact met ons op om te kijken welke soort dakbedekking het meest geschikt is voor uw platte dak.

Wilt u nieuwe dakbedekking op een plat dak laten plaatsen, repareren of renoveren? Neem dan contact met ons op. We worden beoordeeld met 4,8 van de 5 in klanttevredenheid. Dit komt omdat we één aanspreekpunt hebben en elk type dak probleem voor u kunnen oplossen. Wij bieden minimaal 10 jaar garantie op al ons werk!

 

Nokvorsten repareren of renoveren

Nokdakpannen worden geplaatst op de top van een zadeldak en dienen als weerbestendige barrière. Het dak wordt door deze nok geïsoleerd en beschermd. De nokvorst dakpannen zijn bestand tegen vele belastingen. Wanneer het cement eronder poreus wordt, komen lekkages en beschadigingen vaak voor. In oudere huizen zijn de nokvorstpannen vaak in slechte staat. Als de nokvorstpannen en/of het cement niet worden hersteld, kunnen de volgende gevolgen optreden: lekkage (met alle gevolgen van dien), scheuren in de nokvorst en/of onderliggende lagen, verlies van hechting waardoor de nokvorst wegwaait, en verwijdering van het cement. Een flexim dakpasta kan worden gebruikt om de hechting tussen de dakpannen en de nokvorst weer als oud te maken. De nokvorst kan alleen worden gerenoveerd als de oude nokvorst intact is. Neem voor meer informatie contact met ons op. ander dak.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis. thuis.