Uw dakdekker in Diemen

Jabe Dakservice, Dakdekker in Diemen

De dakdekkers van Jabe Dakservice helpen u graag. De professionele dakdekkers van Jabe Dakservice staan voor u klaar in Diemen. Wij garanderen u een mooi, duurzaam en goed geïsoleerd dak, dankzij onze vakkundige dakdekkers. Wij zijn open naar u en komen onze afspraken na. U wordt bij ons niet verrast door onverwachte kosten. U krijgt deskundig en eerlijk advies nadat we een gratis dakinspectie hebben uitgevoerd.

Dakdekker Diemen

Het is belangrijk om samen te werken met een erkend dakdekkersbedrijf. Dit zorgt voor een kleinere kans op problemen. De dakdekkers van Jabe Dakservice zijn erkende dakdekkers die hoge kwaliteit dakbedekking en renovatiediensten leveren. Wij nemen ons werk serieus en zorgen ervoor dat het van de hoogste kwaliteit is. Wij kunnen elke dakonderhouds- of bouwklus aan, want wij hebben ervaring op verschillende gebieden. U kunt een offerte aanvragen in of rondom Diemen door telefonisch contact met ons op te nemen of het formulier in te vullen. Wij komen vandaag nog bij u langs, als u dat wenst.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Diemen

Dakdekker nodig in Diemen?

Bent u opzoek naar een betrouwbare dakdekker in Diemen? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakdekker Haarlem

Dakreparatie door een erkende dakdekker

Een van de meest voorkomende zorgen van huiseigenaren is een daklekkage. Vocht dat bij uw dak naar binnen sijpelt, dringt door in het houtwerk, de muren en de plafonds. Daardoor ontstaat vaak schimmel, die moeilijk of onmogelijk te herstellen is zonder uw muren te behangen, opnieuw te schilderen of te bepleisteren. Neem contact op met uw plaatselijke dakdekker Jabe Dakservice voor snelle reparaties in en rondom Diemen. Een lek wordt meestal veroorzaakt door een scheur of gat in de dakbedekking. De dakdekker voert dan een vakkundige reparatie uit om het lek te repareren. Zo voorkomt u tijdig verdere schade!

Dak controleren met een gratis inspectie

Het is raadzaam om uw dak eens per jaar te laten inspecteren om problemen te voorkomen. Problemen met uw dak merkt u meestal pas op zodra u al last heeft van een lekkage. Signalen van een lekkage zijn veranderingen in kleur, scheuren of gaten in uw plafond, elektrische storing of kortsluiting. Dit zijn signalen waarbij u nog niet het water hoeft op te vangen in emmers, maar er weldegelijk een probleem is. Problemen met uw dak zullen uw plafond of muren aantasten. Bij twijfel over de staat van uw dak is het verstandig om een (gratis) dakinspectie te laten uitvoeren.

dakdekkers bedrijf
dak lekkage oplossen

Daklekkage verhelpen

Een van de meest voorkomende problemen voor huiseigenaren is een daklekkage. Waterschade is slechts één van de nadelen van een daklekkage; de bron is vaak moeilijk te vinden. Als u zelf het lek probeert te vinden is de kans groot dat u moeite heeft om het te vinden. Onze dakdekkers hebben hiervoor gelukkig speciale apparatuur. De locatie van lekkage tussen het houtwerk van uw dak en de dakbedekking is moeilijk te achterhalen. Onze gediplomeerde dakdekkers in Diemen kunnen u helpen bij het opsporen en verhelpen van een lekkage. Het is belangrijk om een lekkage zo snel mogelijk te verhelpen om waterschade te voorkomen.

Bitumen Dak In Diemen

Bitumen is geschikt voor de bekleding van platte daken omdat het duurzaam en waterdicht is. Door zijn hoge temperatuurstabiliteit, verouderingsbestendigheid, UV-bestendigheid en minimale onderhoudseisen is bitumen populair voor platte daken. Bitumen is eenvoudig te verwerken en kan worden gerecycled. Wilt u meer weten over de voordelen van een bitumen dak? Onze medewerkers in Diemen kunnen uw vragen beantwoorden! Wij helpen u graag bij het renoveren of opknappen van uw platte dak in Diemen en omgeving. Wilt u meer weten over dakbedekking? Neem dan contact met ons op en wij bespreken graag uw mogelijkheden.

Dakdekker Haarlem
renoveren van schoorsteen

Schoorsteen renovatie door Jabe

Is uw schoorsteen in slechte staat met poreuze voegen? Is uw schoorsteen jarenlang verwaarloosd, met als gevolg schade aan uw metselwerk en voegwerk? Volgens onze dakdekkers komt het slecht onderhouden van een schoorsteen veel mensen duur te staan. Als u uw schoorsteen in zijn geheel wilt herstellen, kan dat vaak doormiddel van een schoorsteen renovatie. Wij willen u graag op de hoogte brengen van dit feit, en geven u graag een duidelijke beschrijving van de overwegingen bij het repareren van een schoorsteen. Daarnaast is het natuurlijk veel beter om te investeren in een volledige renovatie dan in een reparatie (die vaak maar tijdelijk iets oplost). Een schoorsteen renovatie zal een zeer zichtbare impact hebben en uw schoorsteen volledig verjongen.

Spoedklus? Onze dakdekkers in Diemen staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.