Uw dakdekker in Den-Helder

Jabe Dakservice Den-Helder

Zoekt u een professionele dakdekker voor uw nieuwbouwhuis of bedrijfspand? Heeft u last van lekkage? Of is uw huidige dak aan vernieuwing of onderhoud toe? Dat zijn klussen voor dé dakdekker in Nederland, Jabe Dakservice

.U kunt ons voor ieder dakprobleem benaderen. Wij hebben een team van zeer ervaren dakdekkers op de weg die alle mogelijke dakproblemen wel gezien hebben gedurende de jaren ervaring die zij in het dakambacht hebben opgedaan. Zoekt u dus een ervaren, betrouwbare, betaalbare en kundige dakdekker in uw regio neemt u dan volledig vrijblijvend contact op met Jabe Dakservice voor een juiste afhandeling van uw dakprobleem! Wij zijn dakdekkers die net een stapje verder gaan!

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Den-Helder

Dakdekker nodig in Den-Helder?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Gratis dakinspectie in Den-Helder

Als u eens in de paar jaar een dakinspectie laat uitvoeren door de erkende dakdekker dan kan u dat uiteindelijk veel geld besparen. Tijdens de inspectie van uw dak wordt gecontroleerd of de dakbedekking nog in orde is. Als er een reparatie nodig is dan kan deze in sommige gevallen meteen worden uitgevoerd. Als het gaat om groter onderhoud wordt hiervoor uiteraard een aparte offerte gemaakt en indien nodig een nieuwe afspraak.

dakdekkers bedrijf
Dakdekker Alphen

Stormschade in Den-Helder?

Vooral in de herfst en winter kan het flink spoken met harde wind, sneeuw of onweer. Ontdek welke voorzorgsmaatregelen je kunt nemen om je huis hiertegen te beschermen én wat je kunt doen als je toch stormschade hebt. Indien u getroffen bent door stormschade kunt u direct een beroep doen op Jabe Dakservice Wij kunnen alle schade aan alle mogelijke dakonderdelen voor u repareren maar willen u ook graag onderstaand helpen hoe uw schade in geval van noodweer te beperken!

Last van daklekkage in Den-Helder?

Een daklekkage herstellen is niet zo moeilijk voor de Dakexperts van Jabe Dakservice, het opsporen ervan is vaak heel wat lastiger. Heb je last van een lek? Pak het dan zo snel mogelijk aan. Water kan enorme schade aanrichten aan de constructie van je dak. Hoe je een daklekkage herkent, wat de oorzaken zijn en hoe je het best oplost, dat ontdek je hier.

dakbedrijf

Met spoed een dakdekker nodig in Den-Helder?

Heeft u een lekkage? Bij spoed staan onze dakdekkers 24/7 voor u klaar. U kunt dag en nacht contact met ons opnemen door te bellen naar onze spoedlijn (085 – 06 02 980). Wij zijn dan overal in Nederland binnen 2 uur ter plaatse voor een dakinspectie waarmee we de daklekkage opsporen. Daarna bieden we u ter plaatse een vrijblijvende offerte aan en gaan bij uw akkoord meteen aan de slag. We zorgen altijd voor een noodoplossing, ook wanneer de daklekkage gecompliceerd is en niet in één keer kan worden gerepareerd.

Spoed?

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

dak reparatie Den Helder

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.