Uw dakdekker in Bussum

Jabe Dakservice, Dakdekker in Bussum

 

Jabe Dakservice is u graag van dienst. Bij ons kunt u een specialist inhuren voor al uw dak problemen. Of het nu gaat om nieuwe dakbedekking of een daklekkage reparatie, onze dakdekkers staan voor u klaar. Bel direct met een dakdekker van ons in Bussum! Wij vinden het cruciaal dat onze dakdekkers kwaliteitsservice leveren. Bij dakdekkersbedrijf  Jabe Dakservice vinden we het belangrijkste punt dat u als klant goed geholpen wordt. Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk een dakdekker vindt die uw dakbedekkingsprobleem aanpakt, dit kan erger voorkomen. De dakdekkers van Jabe Dakservice staan voor u klaar in, en rondom, Bussum!

Dakdekkersbedrijf Bussum

Onze dakdekkers zijn de klok rond bereikbaar als er een noodgeval is dat uw dak betreft. Een uniek voordeel van onze service is dat wij in geval van nood altijd 24/7 bereikbaar zijn. Wij komen direct naar uw locatie en zorgen voor een (nood)oplossing. U kunt ook bij ons ook terecht voor reguliere installatie-, reparatie- en onderhoudsklussen. Door samen te werken met een dakdekker uit Bussum kunnen uw dak problemen snel worden verholpen.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Bussum

Dakdekker nodig in Bussum?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Bussum? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

nokvorst renoveren

Het belang van een dakreparatie

Daken kunnen lekken en andere schade oplopen als er niet tijdig een dakreparatie wordt uitgevoerd. Wanneer het dak en de woning niet goed worden onderhouden, kan dat op korte termijn vervelende gevolgen hebben. Waterschade is daar één van. Een lekkend dak functioneert niet meer goed, waardoor regenwater het huis binnenkomt. Waterschade is slechts één van de onaangename gevolgen van een lekkend dak. Wateroverlast op de grond kan ook een ernstig probleem zijn, omdat het water onder het laminaat kan sijpelen en de ondervloer kan doorweken. De risico’s op een lekkage zijn groot als uw dak beschadigd is. Handel in dat geval meteen. Stel de reparatie van uw dak niet uit, want dan verergeren de problemen.

Veel mensen zoeken pas hulp zodra er problemen zijn met hun dak. Bijna niemand anticipeert op dak problemen. In werkelijkheid is het beter om uw dak regelmatig te laten controleren om dure reparaties in de toekomst te voorkomen. Uw dak kan door verschillende oorzaken beschadigd raken. Algen en mos zijn daar één van, maar stormen zijn ook een veel voorkomen reden van dakschade. Daarom moet u uw dak af en toe laten inspecteren. Jabe Dakservice controleert bij een dak inspectie alles op en aan uw dak. We kijken naar uw regenpijpen en schoorstenen, maar ook naar de dakpannen en windveren. We houden met alle factoren rekening.

dakdekkers bedrijf
dak lekkage oplossen

Slachtoffer van een daklekkage

U moet altijd de hulp van een expert inroepen wanneer u een lek op uw dak ontdekt. Omdat u het probleem meestal niet zelf kunt verhelpen, is het lokaliseren van het lek de eerste stap. U kunt veel geld besparen door lekken snel op te sporen, maar daarvoor moet volgens veel dakdekkers u uw hele dak structuur bloot gelegd worden. Bij ons hoeft dit niet, dankzij onze moderne lekdetectie apparatuur hebben wij een lekkage snel gelokaliseerd. Het grootste voordeel is dat lekdetectiemethoden lekken kunnen opsporen zonder uw hele dakconstructie bloot te leggen. Dit bespaart enorm veel kosten. Wij kunnen u een schatting geven van de kosten voor het repareren van een daklekkage, maar voor een volledige beoordeling van de kosten is een inspectie nodig. Neem meteen contact op met onze dakdekker uit Bussum als u meer wilt weten over specifieke prijzen!

Bitumen dak In Bussum

Bitumen is geschikt voor de bekleding van platte daken omdat het duurzaam en waterdicht is. Door zijn hoge temperatuurstabiliteit, verouderingsbestendigheid, UV-bestendigheid en minimale onderhoudseisen is bitumen populair voor platte daken. Bitumen is eenvoudig te verwerken en kan worden gerecycled. Wilt u meer weten over de voordelen van een bitumen dak? Onze medewerkers in Bussum kunnen uw vragen beantwoorden! Wij helpen u graag bij het renoveren of opknappen van uw platte dak in Bussum en omgeving. Wilt u meer weten over dakbedekking? Neem dan contact met ons op en wij bespreken graag uw mogelijkheden.

contact met jabe dakservice
Dakdekker Alphen

Spoed bij stormschade

Vooral in de herfstmaanden kan het weer in Nederland heftig zijn. Heeft u problemen met uw dak door harde wind, hevige regenbuien of harde hagel? Zijn er tijdens een storm dakpannen van uw dak gevlogen of is bitumendakbedekking losgeraakt? Heeft u last van lekkage of andere schade? Maakt u zich geen zorgen! In Bussum en omgeving kunt u bij Jabe Dakservice terecht voor herstel van stormschade als dat nodig is. Wij bieden altijd de diensten die u wenst.

Spoedklus? Onze dakdekkers in Bussum staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice, uw dakdekker in Bussum natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis. Wist u, dat wij ook dakdekker in Naarden werkzaam zijn?