Uw dakservice in Bennebroek

Jabe Dakservice, Dakdekker in Bennebroek

Bent u op zoek naar een Dakdekker in Bennebroek? Bij Jabe Dakservice kunt u rekenen op betrouwbare en ervaren dakdekkers. Wij zijn specialist in platte daken. Maar u kunt voor nog veel meer bij ons terecht. Hieronder leest u meer. Veel mensen vinden het belangrijk dat een dakdekker uit de buurt komt. Bij Jabe Dakservice snappen wij dit maar al te goed. Het maakt alles een stuk makkelijker, voor ons als dakdekkersbedrijf en u als klant. Schakel daarom dakdekker Jabe in Bennebroek in. Omdat wij werken in Bennebroek en omstreken kunnen wij heel snel ter plaatse in het geval van een spoed reparatie, lekkage of stormschade. Bij klussen die minder haast hebben komen wij langs om een offerte uit te brengen en beginnen wij op een afgesproken dag met de klus. Een fijne samenwerking staat bij ons op nummer 1.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Bennebroek

Dakdekker nodig in Bennebroek?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Spoed Door Stormschade

Harde windstoten, storm, onweer en hagelbuien kunnen het dak van uw woning of bedrijf ernstig beschadigen. Als u verzekerd bent tegen stormschade kan Jabe Dakservice u helpen bij het opstellen van een offerte voor uw verzekeringsmaatschappij naast het repareren van het dak. Voeg daarbij foto’s van de schade, de uitgevoerde werkzaamheden en de kosten om de klus te klaren. U hoeft de kosten niet zelf te betalen, maar uw verzekeraar betaalt rechtstreeks met ons mee. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Daklekkage In Bennebroek

Woont u in Bennebroek en heeft u een grote hoeveelheid schade opgelopen door een daklekkage? Wij, als dakspecialisten die zich bezighouden met daklekkages, pakken het probleem op de meest effectieve manier aan. Zo hoort het dak volledig restaureren bij een extreme daklekkage tot één van de opties. Daarnaast kunnen we in de meeste gevallen een direct de lekkage verhelpen! Is er geen noodgeval? Ook voor dakmontage, -onderhoud en -reparatie kunt u op ons rekenen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Dakreparatie Door Jabe Dakservice


Een lek in het dak kan ook plafonds, vloeren en meubels beschadigen. Eventuele schade moet daarom zo snel mogelijk worden aangepakt. Een snelle reparatie bespaart u niet alleen een hoop ellende, maar voorkomt ook toekomstige schade aan het dak en de mogelijkheid van toekomstige, uitgebreidere reparatie. Dit bespaart u een hoop problemen. U kunt natuurlijk ook bij Jabe Dakservice terecht voor een uitgebreide dakreparatie, in Bennebroek en omstreken.

Een Gratis Dakinspectie Door Jabe Dakservice


Wij zijn service- en kwaliteitsgerichte dakdekkers, en geven daarom gratis dakinspecties om te garanderen dat uw dak voor altijd goed verzorgd is. Bij kleine reparaties kunnen wij u direct een offerte aanbieden en als u akkoord gaat, kunnen wij meteen aan de slag om uw dak te repareren.
Uw dak goed onderhouden, tijdig reparaties uitvoeren en af en toe iets vernieuwen zijn allemaal manieren om ervoor te zorgen dat uw dak lang meegaat. Inzicht in de staat van uw dak is cruciaal. Daarnaast is het verstandig om grote projecten, zoals renovaties, ruim van tevoren te plannen. Daarvoor is de gratis dakinspectie van Jabe Dakservice!

Dakrenovatie Door Jabe Dakservice

Het is cruciaal om uw dak te laten inspecteren zodra u beseft dat het wellicht aan het einde van zijn levensduur is. Voordat wij u de kosten van een dakrenovatie voorleggen, voeren wij altijd een gratis dakinspectie uit. We controleren de gezondheid van het dak en eventuele kwetsbare plekken. We maken foto’s en video’s, zodat we die desgewenst aan u kunnen laten zien. Wilt u weten wat de mogelijkheden en prijs van een dakrenovatie zijn? Bel ons of klik op de knop hieronder voor een vrijblijvende offerte.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.