Uw dakdekker in Badhoevedorp

Jabe Dakservice, Dakdekker in Badhoevedorp

Ons dakdekkersbedrijf is al jaren de dak expert in Badhoevedorp en biedt de beste oplossing tegen een uitstekende prijs. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers uit Badhoevedorp adviseren u graag. Iedereen vindt het belangrijk dat een dakdekker uit de buurt komt. Dit maakt alles een stuk makkelijker, voor ons als dakdekkersbedrijf en u als klant. Schakel daarom dakdekker Jabe in Badhoevedorp in. Omdat wij werken in Badhoevedorp en omstreken zijn wij snel ter plaatse in het geval van stormschade of een daklekkage. Bij klussen die minder haast hebben komen wij langs om een offerte uit te brengen en beginnen wij op een afgesproken dag met de klus. Wij vinden een fijne samenwerking zeer belangrijk, daarom maakt Jabe alle beslissingen samen met u

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Badhoevedorp

Dakdekker nodig in Badhoevedorp?

Bent u opzoek naar een betrouwbare dakdekker in Badhoevedorp? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakdekkers bedrijf

Een gratis dakinspectie door Jabe Dakservice

Wilt u een nieuwe dakbedekking op uw dak laten plaatsen, of wilt u een lekkage laten repareren? Wilt u direct weten waar u aan toe bent met een gratis dakinspectie? Wij kunnen u desgewenst een offerte aanbieden. Of u nu uw dak wilt laten controleren om toekomstige schade te voorkomen of gewoon wilt laten inspecteren, u kunt een gratis dakinspectie aanvragen. Kleine problemen worden direct verholpen en u bent bij een gratis dakinspectie goedkoper uit dan wanneer u dit niet doet. Wij kunnen u direct een dakinspectie aanbieden. Echter zit u nergens aan vast. 

Plat dak vervangen door de specialist?

Het dragende gedeelte van een plat dak op een woonhuis is meestal van hout of beton, niet van staal. Het oppervlak van een dak mag nooit perfect horizontaal zijn, omdat er dan lange tijd water op blijft staan. Water is zwaar en als het niet snel wegstroomt, zal het dak verzakken. Een grotere waterophoping kan bij bevriezing scheuren in de dakbedekking veroorzaken. De dakconstructie en de dakbedekking lopen dus een groot risico. U kunt uw platte dak door Jabe Dakservice laten vervangen, repareren of renoveren.

contact met jabe dakservice
Dakkapel renoveren

Dakreparatie In Badhoevedorp

Een lek in het dak kan ook plafonds, vloeren en meubels beschadigen. Eventuele schade moet daarom zo snel mogelijk worden aangepakt. Een snelle reparatie bespaart u niet alleen een hoop ellende, maar voorkomt ook toekomstige schade aan het dak en de mogelijkheid van toekomstige, uitgebreidere reparatie. Dit bespaart u een hoop problemen. U kunt natuurlijk ook bij Jabe Dakservice terecht voor een uitgebreide dakreparatie, in Badhoevedorp en omstreken. 

Spoed bij daklekkage

Bent u slachtoffer van een daklekkage? Dan kunt u het beste direct contact met ons opnemen. Wij hebben een 24/7 service. Onze medewerkers zijn altijd in de buurt, waar u ook woont. Zij komen snel langs om uw probleem te beoordelen. Is er bekend wat de oorzaak is en hoe wij uw daklekkage kunnen behandelen? Dan wordt er indien nodig ter plekke een offerte opgemaakt voor een noodreparatie. Ze zullen u laten weten als ze tijdens de reparatie meer schade vinden dan verwacht. Het probleem wordt meteen voor u verholpen. Zo weet u waar u aan toe bent.

dakdekker Alkmaar
Dakdekker Haarlem

Dakspecialist Jabe Dakservice

Jabe Dakservice is een dakspecialist actief in Badhoevedorp. Wij zijn 24/7 bereikbaar in het geval van spoed. Jabe is een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf dat al tientallen jaren actief is in omgeving Badhoevedorp. Heeft u problemen met uw dakdekking, of heeft u daklekkage? Geen nood! Bij het aanleggen, onderhouden en/of repareren van uw dak bent u op het juiste adres. Wij garanderen 24/7 top service door onze dakspecialisten.

Spoedklus? Onze dakdekkers in Badhoevedorp staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.