Uw dakservice in Amstelveen
Vrijblijvende offerte voor uw huis in Amstelveen


VerzendenHartelijk dank voor uw aanvraag voor een vrijblijvende offerte!

Eén van onze experts zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen op de door u opgegeven contactgegevens.

Jabe Dakservice
, Dakdekker in Amstelveen

Bent u opzoek naar een erkende dakdekker in Amstelveen? Wij zijn
Jabe Dakservice
, een dakdekkersbedrijf in Amstelveen. Ons specialisme zijn bitumen daken. Maar u kunt voor nog veel meer bij ons terecht. Hieronder leest u meer over ons dakdekkersbedrijf.
Jabe Dakservice
is een allround dakdekkersbedrijf in Amstelveen. Wij hebben jarenlange ervaring in de dakbedekking branche. Wij zijn actief in heel Nederland voor particulieren, het bedrijfsleven en overheidsinstellingen en voeren de meest uiteenlopende opdrachten uit aan verschillende soorten daken. Wij bieden een combinatie van jarenlange ervaring en actuele kennis. Daarom is
Jabe Dakservice
in staat om ieder dak in Nederland in topconditie te houden of krijgen. Dus bent u opzoek naar een dakdekker in Amstelveen en omstreken? Neem dan contact met ons op.

24/7 Spoedlijn:
085 - 06 02 980
Dakdekker nodig in Amstelveen?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij
Jabe Dakservice
. Wij gaan net dat ene stapje verder!


Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Gratis Dakinspectie In Amstelveen


Voordat we te werk gaan, komen we graag bij u thuis om uw dak te beoordelen. Een professionele dakdekker kan u vertellen welke reparaties nodig zijn om uw dak weer optimaal te laten functioneren. Zo kunnen onze dakdekkers precies bepalen welke reparaties nodig zijn om uw dak weer optimaal te laten functioneren en komt u niet voor verrassingen te staan. Dit zorgt ervoor dat wij op een open manier te werk gaan en u vrijblijvend uitleggen wat er moet gebeuren. Een win-win situatie, vinden wij. Neem contact met ons op voor een gratis dakinspectie in Amstelveen.

Gratis dakinspectie aanvragen

Daklekkage Laten Verhelpen


Last van daklekkage in Amstelveen of in de buurt van Amstelveen?
Jabe Dakservice
is een vooraanstaand dakdekkersbedrijf dat actief is in Amstelveen en omgeving. Wij garanderen dat uw daklekkage snel wordt verholpen. Onze dakdekkers zijn vakkundig en goed geïnformeerd. Hierdoor komen daklekkages na reparatie zelden opnieuw voor. Als u dringend dakreparaties nodig heeft, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. U kunt op onze diensten rekenen om uw dak jarenlang in uitstekende staat te houden.

Dakreparatie Of Dakrenovatie


Kleine scheurtjes in bitumen dakbedekking of enkele dakpannen die niet op hun plaats liggen zijn geen reden om uw hele dak te vervangen. Ze kunnen snel en eenvoudig worden gerepareerd. Als uw dak echter al vele malen is gerepareerd of zijn maximale levensduur heeft bereikt, kunt u in aanmerking komen voor een dakrenovatie. Bovendien verkleint u de kans op grotere schade en hogere kosten door uw dak snel te laten renoveren.

Dakrenovatie Door Jabe Dakservice


Tijdens een dakrenovatie herstellen onze vakkundige dakdekkers alle beschadigde plekken, scheuren en gaten in het dak. Als we beschadigde plekken in de dakconstructie constateren, vervangen we deze door hoogwaardige nieuwe onderdelen. Wij garanderen dat het dak van uw woning of bedrijf met onze dakrenovatie weer bestand is tegen weer en wind. U bespaart hierdoor geld op uw energierekening. Daklekkages zijn minder waarschijnlijk en u bespaart daardoor direct.

Nokvorsten Renovatie Door Een Specialist?


Dakpannen worden bevestigd met cement, maar door weersomstandigheden kan deze hechting verslechteren. Wanneer dit gebeurt, neemt het cement extra vocht op. Bij zeer koud weer kan dit vocht bevriezen, waardoor het uitzet. Wanneer het cement tussen de nokvorsten scheurt, kan het dak gaan lekken. Het is belangrijk om uw dak regelmatig te laten inspecteren en tijdig te repareren voordat kleine problemen grote problemen worden. Jabe dakservice biedt naast reparatie en inspectie ook inspectie, renovatie en reparatie van de nokvorken aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van
Jabe Dakservice
natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.

Jabe Dakservice
wordt op Google beoordeeld met
5 sterren
(363 beoordelingen)

Lucas Bouquet
Uitstekende vrijblijvende informatie. Technische vragen waren geen probleem. Niet vooraf, niet tijdens werkzaamheden. Goed geluisterd naar mijn wensen en een goede/redelijke prijs neergelegd. Echt ALLES is gedaan om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. En uiteindelijk sympathieke vaklui. Ik zeg, ga NIET voor de goedkoopste, maar voor de BESTE.
 een maand geleden
illest
Mijn complete dak (epdm) laten vervangen voor een bitumen dak. De heren die de montage hebben gedaan waren super vriendelijk en vakbekwaam. Een aanrader om zaken mee te doen.
 een week geleden
Lee Woods
Ik was zo onder de indruk van het hele team. Vanaf het eerste telefoontje tot de laatste dakshingle die op mijn dak was geïnstalleerd, was dit bedrijf top. Ze waren professioneel, op tijd, en elke persoon met wie ik in contact kwam was gewoon geweldig om mee te babbelen. Ze hadden mijn hele dak klaar voor het avondeten! Mijn nieuwe dak ziet er geweldig uit en ik ben erg blij met de waarde die ik heb gekregen.
 3 weken geleden
Carson Morris
De heren van Jabe Dakservice hebben onze gehele dak vervangen. Ze zijn scherp geprijsd ten opzichte van concurrenten, de communicatie verloopt soepel en afspraken worden nagekomen. Daarnaast ook gezellig om af en toe een praatje mee te maken. Ik zou deze bedrijf zeker aanraden wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat van de werkzaamheden.
 2 weken geleden
Ellyse perry
Mijn ervaring met dit bedrijf was uitstekend! Van begin tot eind werd alles heel gemakkelijk voor me gemaakt om mijn dak te vervangen. Bedankt allemaal voor jullie expertise!!!
 een maand geleden