Uw dakdekker in Amersfoort

Jabe Dakservice, Dakdekker in Amersfoort

Wilt u contact met een erkende dakdekker in Amersfoort? Wij zijn Jabe Dakservice, een dakdekkersbedrijf in Amersfoort. Het specialisme van ons dakdekkersbedrijf is bitumen dakbedekking. Maar u kunt voor nog veel meer bij ons terecht. Hieronder leest u meer. Heeft u direct een dakdekker in Amersfoort nodig voor reparaties, lekkages of schade? Jabe Dakservice reageert snel op uw verzoeken en lost noodgevallen vakkundig op. Zoekt u spoedeisende dakreparaties zoals het verhelpen van lekkages binnen 24 uur? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor advies en hulp. Indien nodig zijn wij binnen 1 uur op locatie in Amersfoort. Wij vinden een fijne samenwerking zeer belangrijk, daarom maakt Jabe alle beslissingen samen met u. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Amersfoort

Dakdekker nodig in Amersfoort?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Amersfoort? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakdekkers bedrijf

Een gratis dakinspectie door een dakdekker in Amersfoort

Wij geloven dat kwaliteit en service belangrijke factoren zijn bij het kiezen van een dakdekkersbedrijf. Daarom bieden wij gratis dakinspecties aan. Wij zorgen ervoor dat uw dak levenslang goed verzorgd is. Als u kleine reparaties wilt uitvoeren, kunnen wij u ter plekke een directe offerte geven en als u akkoord gaat, gaan wij meteen aan de slag op uw dak. Uw dak goed onderhouden, tijdig reparaties uitvoeren en af en toe iets vernieuwen zijn allemaal manieren om ervoor te zorgen dat uw dak lang meegaat. Inzicht in de staat van uw dak is cruciaal. Daarnaast is het verstandig om grote projecten, zoals renovaties, ruim van tevoren te plannen. Daarvoor is de gratis dakinspectie van Jabe Dakservice!

Spoed Bij Daklekkage

Heeft u een daklekkage in Amersfoort, of in de buurt van Amersfoort? Jabe Dakservice is een erkend bedrijf werkend in Amersfoort en omstreken. Bij ons weet u dat uw daklekkage snel verholpen zal worden. Wij hebben professionele dakdekkers in dienst die altijd weten waar ze mee bezig zijn. Hierdoor is de kans klein dat een daklekkage na reparatie nog een keer terugkomt. Wanneer wij uw dak repareren weet u zeker dat u hier weer lang mee vooruit kan. Bij spoed kunt u ons dag en nacht opbellen. 

dak lekkage oplossen
Dakkapel renoveren

Dakreparatie nodig door een dakdekker in Amersfoort

Wanneer uw dak door een storm of hevige regenval niet meer functioneert is dit erg vervelend. Het is goed om te weten dat Jabe Dakservice in de regio Amersfoort binnen een uur ter plaatse kan zijn, 24 uur per dag geopend is en binnen een dag een (nood)reparatie kan uitvoeren. Uiteraard repareert Jabe Dakservice uw dak het liefst volgens een vooraf met u vastgestelde planning. Wij werken met vaste en eenvoudige prijsafspraken om aan uw eisen voor tijd, geld en prestatie te voldoen. Een dakinspectie kan in meerdere gevallen vooraf met u worden afgesproken.

Spoed Door Stormschade

Extreme weersomstandigheden, zoals harde wind, onweer, hagel of een combinatie daarvan, kunnen het dak van uw huis of bedrijf ernstig beschadigen. Na een grote storm ziet u gebroken dakpannen, nokroosters, dakramen en gevels. De ernstigste schade ontstaat na de storm, wanneer er lekken ontstaan door gaten en scheuren in de dakbedekking. Uw dak moet na een storm zo snel mogelijk gerepareerd worden. Jabe Dakservice, uw dakdekker in Amersfoort pakt stormschade snel en efficiënt aan en voorkomt waterschade aan de dakconstructie en het interieur. Neem direct contact met ons op als uw woont in of in de buurt van Amersfoort en uw dak is beschadigd door een storm!
Dakdekker Alphen
dakkapel renoveren

Dakrenovatie door Jabe Dakservice

U kunt vertrouwen op het dak boven uw hoofd, ongeacht het soort woning of bedrijfspand dat u huurt of koopt. U kunt erop vertrouwen dat Jabe Dakserice een onderhoudsplan opstelt dat u rust en vertrouwen geeft. Het is niet altijd nodig om uw oude dak te vervangen, want er kan worden gerenoveerd. Het is ook belangrijk om uw dak in goede conditie te houden, want het helpt lekkages te voorkomen, geeft isolatie en verlaagt de stookkosten. U kunt rekenen op Jabe Dakserice uw dakdekker in de regio Amersfoort voor een geweldig resultaat na een dakrenovatie.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep in Amersfoort zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis. Wist u trouwens, dat wij ook werkzaam zijn als dakdekker in Ede en als dakdekker in Hilversum?