Uw dakdekker in Alkmaar

Jabe Dakservice, Dakdekker in Alkmaar

Jabe Dakservice is een bekend dakdekkersbedrijf in Alkmaar. Ons bedrijf heeft vakmensen uit vele disciplines in dienst om voor elk dakbedekkingsprobleem een unieke oplossing te kunnen vinden. Ons bedrijf is gerenommeerd en onze installateurs zijn goed opgeleid. Wij hebben de ervaring en kwalificaties om elke dakbedekkingsklus aan te pakken. Bovendien worden wij regelmatig bijgeschoold. Kwaliteit gaat voor alles!

Wij zijn de klok rond bereikbaar als er een noodgeval is dat uw dak betreft. Een uniek voordeel van onze service is dat wij in geval van nood altijd 24/7 bereikbaar zijn. Wij komen direct naar uw locatie in Alkmaar en zorgen voor een (nood)oplossing. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor reguliere installatie-, reparatie- en onderhoudsklussen. Samenwerken met een dakdekker in Alkmaar maakt alles eenvoudiger.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Alkmaar

Dakdekker nodig in Alkmaar?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Alkmaar? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Dakkapel renoveren

Wanneer is een dakreparatie nodig?

Dakproblemen komen vaak voor en dan is een dak reparatie de goedkoopste oplossing. Soms is het dak probleem echter te groot en is een dakreparatie niet mogelijk. We hebben de meest voorkomende signalen van dak problemen voor u op een rijtje gezet:

• Heeft u gele vlekken of druppelent water opgemerkt? Dan is een lek waarschijnlijk de oorzaak van het probleem. 
• Verschoven of gebroken dakpannen. Deze moet u laten vervangen.
• Is uw bitumen dakbedekking gebarsten of beschadigd? Dan moet uw dak worden gerepareerd.
• Water dat zich op uw plat dak verzamelt, kan tot schade leiden als het niet goed wordt afgevoerd.
Als u een daklekkage heeft, moet u deze zo snel mogelijk laten repareren. Dit kan hoge kosten voorkomen.

Heeft u last van een daklekkage?

Zodra u de donkere plek op het plafond ziet, weet u meteen dat er sprake is van een daklekkage. U kunt het beste contact opnemen met Jabe, een dakdekker in Alkmaar, wanneer u een lekkage constateert. Op deze manier kan de daklekkage snel verholpen worden. Onze dakdekker geeft u informatie over hoe u toekomstige schade kunt voorkomen en hij kan op korte termijn uw dak komen repareren. Hier vindt u nuttige tips en informatie over daklekkages. Wilt u direct een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op door te bellen of gebruik ons contactformulier.

dakdekker Alkmaar
dakdekkers bedrijf

Gratis Dakinspectie Door Dakdekker Jabe

Het hele jaar door krijgt uw dak te maken met de meest uiteenlopende weersomstandigheden, van de hete zon in de zomer tot de grote hoeveelheid regen in de winter. Omdat uw dak één van de meest kwetsbare plekken in uw huis is, is het een goed idee om een (gratis) dakinspectie te laten uitvoeren. Een dakinspectie en onderhoudsservice wordt verzorgd door Jabe Dakservice in Alkmaar. U wordt geïnformeerd over de staat van uw dak en eventuele gebreken worden aangepakt voordat ze erger worden. Ons team staat voor u klaar!

Bitumen Dak In Alkmaar

Bitumen dakbedekking is geschikt voor de bekleding van platte daken omdat het duurzaam en waterdicht is. Door zijn hoge temperatuurstabiliteit, verouderingsbestendigheid, UV-bestendigheid en minimale onderhoudseisen is bitumen populair voor platte daken. Bitumen dakbedekking is eenvoudig te verwerken en kan worden gerecycled. Wilt u meer weten over de voordelen van een bitumen dak? Onze medewerkers in Alkmaar kunnen uw vragen beantwoorden! Wij helpen u graag bij het renoveren of opknappen van uw dak in Alkmaar en omgeving. Wilt u meer weten over dakbedekking? Neem dan contact met ons op en wij bespreken graag uw mogelijkheden.

Dakdekker Haarlem
Dakdekker Alphen

Spoed Bij Stormschade

Vooral in de herfstmaanden kan het weer in Nederland heftig zijn. Heeft u problemen met uw dak door harde wind, hevige regenbuien of harde hagel? Zijn er tijdens een storm dakpannen van uw dak gevlogen of is bitumen dakbedekking losgeraakt? Heeft u last van lekkage of andere schade? Maakt u zich geen zorgen! In Alkmaar en omgeving kunt u bij Jabe Dakservice terecht voor herstel van stormschade als dat nodig is. Wij bieden altijd de diensten die u wenst.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep in Alkmaar, zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.