Uw dakdekker in Aalsmeer

Jabe Dakservice, Dakdekker in Aalsmeer

Bent u opzoek naar een erkende dakdekker in Aalsmeer? Wij zijn Jabe Dakservice, een dakdekkersbedrijf in Aalsmeer. Ons specialisme is bitumen dakbedekking daken. Maar u kunt voor nog veel meer bij ons terecht. Hieronder leest u meer.

Iedereen vindt het belangrijk dat een dakdekker uit de buurt komt. Dit maakt alles een stuk makkelijker, voor ons als dakdekkersbedrijf en u als klant. Schakel daarom dakdekker Jabe in Aalsmeer in. Omdat wij werken in Aalsmeer en omstreken zijn wij snel ter plaatse in het geval van lekkage of stormschade. Klussen die minder haast hebben komen wij langs om een offerte uit te brengen en beginnen wij op een afgesproken dag met de klus. Wij vinden een fijne samenwerking zeer belangrijk, daarom maakt Jabe dakservice alle beslissingen samen met u.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Aalsmeer​

Dakdekker nodig in Aalsmeer?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Aalsmeer? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakdekkers bedrijf

Een Gratis Dakinspectie Door Jabe Dakservice

Wij zijn service- en kwaliteitsgerichte dakdekkers, en geven daarom een gratis dakinspectie om te garanderen dat uw dak voor altijd goed verzorgd is. Als er kleine reparaties nodig zijn, kunnen wij u ter plekke een directe offerte geven en als u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw dak te repareren.

Uw dak goed onderhouden, tijdig reparaties uitvoeren en af en toe iets vernieuwen zijn allemaal manieren om ervoor te zorgen dat uw dak lang meegaat. Inzicht in de staat van uw dak is cruciaal. Daarnaast is het verstandig om grote projecten, zoals renovaties, ruim van tevoren te plannen. Daarvoor is de gratis dakinspectie van Jabe Dakservice!

Spoed Bij Daklekkage Aalsmeer

Heeft u een daklekkage in Aalsmeer, of in de buurt van Aalsmeer? Jabe Dakservice is een erkend dakdekkersbedrijf werkend in Aalsmeer en omstreken. Bij ons weet u dat uw daklekkage snel verholpen zal worden. Wij hebben professionele dakdekkers in dienst die altijd weten waar ze mee bezig zijn. Hierdoor is de kans klein dat een daklekkage na reparatie nog een keer terugkomt. Wanneer wij uw dak repareren weet u zeker dat u hier weer lang mee vooruit kan. Bij spoed kunt u ons dag en nacht opbellen voor onze spoedservice.

dak lekkage oplossen
dakonderhoud Aalsmeer

Dakreparatie In Aalsmeer

Een lek in het dak kan ook plafonds, vloeren en meubels beschadigen. Eventuele schade moet daarom zo snel mogelijk worden aangepakt. Een snelle reparatie bespaart u niet alleen een hoop ellende, maar voorkomt ook toekomstige schade aan het dak en de mogelijkheid van toekomstige, uitgebreidere reparatie. Dit bespaart u een hoop problemen. U kunt natuurlijk ook bij Jabe Dakservice terecht voor een uitgebreide dakreparatie, in Aalsmeer en omstreken.

Schoorsteen renovieren door een dakdekker in Aalsmeer?

https://jabedakservice.nl/schoorsteen-renovatie/Heeft u een beschadigde of onjuist gevoegde schoorsteen in Aalsmeer? Schoorsteen impregneren of verstevigen is de oplossing. Ons team van vakkundige dakdekkers heeft meer dan 25 jaar ervaring. Van voegen tot het vervangen van lood, wij kunnen u helpen met al uw schoorsteenonderhoud. Klik hier als u meer wilt weten over schoorsteen renovaties.

renoveren van schoorsteen
nokvorst renoveren

Dakrenovatie Door Jabe Dakservice

Het is essentieel om uw dak te laten controleren zodra u beseft dat het aan het einde van zijn levensduur is. Wij voeren altijd een gratis dakinspectie uit voordat we de kosten van een dakrenovatie aan u voorleggen. We controleren de gezondheid van het dak en eventuele kwetsbare plekken. We maken foto’s en video’s, zodat we die desgewenst aan u kunnen laten zien. Wilt u weten wat de mogelijkheden en prijs van een dakrenovatie zijn? Bel ons of klik op de knop hieronder voor een vrijblijvende offerte.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice, uw dakdekker in Aalsmeer natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis in Aalsmeer.