Lekkage aan uw Bedrijfsdak? Jabe dakservice helpt u graag in de regio van Zeijen

Wij werken met duidelijke afspraken en tarieven en bieden gratis dakschouwing.

Werkzaam in Zeijen is Jabe Dakservice het vertrouwde adres voor alle dakwerken

Wij zijn gespecialiseerd en zéér ervaren in alles wat met uw dak te maken heeft, inclusief uw Bedrijfsdak.  Op deze pagina treft u informatie aan over bedrijfsdaken, schoorstenen, bitumen dakbedekking en nokvorsten. Zoekt u praktische tips en handige informatie om het dak van uw bedrijfspand te onderhouden? Of zoekt u op een kort termijn hulp van een dakprofessional? Kijk dan snel verder op deze pagina en neem contact op. 

Jabe Dakservice logo
Google-reviews
4.9/5
24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Heeft u acuut hulp nodig door schade of lekkage?

Bel dan snel onze spoedlijn: 085-06028980! Wij zijn uw dakspecialist in Zeijen en omgeving. Wanneer water doorlekt komt het natuurlijk ergens vandaan. Er kunnen verschillende oorzaken ten grondslag liggen aan uw Bedrijfsdak schade. Voor u als leek is het bijna niet mogelijk om de exacte oorzaak te achterhalen, laat staan dat u er goed op kunt anticiperen. Voor dit soort zaken is Jabe-dakservice in de buurt van Zeijen de expert voor uw Bedrijfsdak. Met onze gedrevenheid en de juiste apparatuur hebben we de oorzaak van waterlekkage snel gevonden. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten dakwerken, zowel schade aan schoorsteen, bedrijfsdak nokvorst als complete herbouw van bitumen dakbedekking. Wij hebben de kennis in huis, ruime ervaring in de branche en kunnen u dan ook voorzien van deskundig advies en een perfecte service. 

Vrijblijvende offerte aanvragen? Advies nodig?

Schoorsteen renovatie in Zeijen

Veel panden hebben op zakelijk onroerend goed een schoorsteen dat verouderd is. Het herstellen of renoveren van schoorstenen kan dan de oplossing bieden. In sommige gevallen is de schoorsteen zo verouderd dat renovatie niet mogelijk is. De oplossing is dan herbouw waarbij vogelwering meteen in de uitvoering wordt meegenomen. Vooral bakstenen schoorstenen kunnen door blootstelling aan weersinvloeden snel slechter van kwaliteit worden. Er zijn diverse methoden om een schoorsteen te renoveren. Met de kennis en kunde van Jabe dakservice is uw schoorsteen weer snel als nieuw. We vertellen u graag hoe wij voor u van waarde kunnen zijn. Neem snel contact op om problemen aan uw Bedrijfsdak op te lossen!

Op hoogte werken kan gevaarlijk zijn. Zorg daarom dat u altijd in zee gaat met een erkend Dakdekkersbedrijf dat tevens voorzien is van een VCA certificering. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met een VCA-certificaat legt ons bedrijf de basis om iedere dag weer veilig en gezond te werken.

Vervanging van nokvorsten

Nokvorsten, ook wel halfronde pan genoemd, zijn de ronde dakpannen die bovenop een schoorsteen of daknok staan. Ze worden gemaakt van cement of terracotta en dienen als bescherming voor het dak of de schoorsteen tegen weersomstandigheden zoals wind en regen.
Als de nokvorsten van uw dak beschadigd zijn of gewoon oud en versleten zijn, is het tijd om ze te renoveren. Dit is een klus die je het beste kunt uitbesteden aan een professional. Het werken op hoogte met zware materialen en cement maakt de klus erg lastig voor de doe-het-zelver. Jabe de dakspecialist van Zeijen helpt u graag met het renoveren of vervangen van nokvorsten. Wij zijn gecertificeerd om dakwerkzaamheden te mogen uitvoeren. Daarnaast hebben we een VCA diplomering, zodat u weet dat we veilig werken. Email ons snel voor een gratis dakinspectie of advies.

Wat maakt ons uniek?

Regenwaterlekkage op bedrijfsdak in Zeijen

Hemelwaterlekkage op een bedrijfsdak is een veel voorkomend probleem. Vaak is er sprake van een lekkage in de kleinere goten of afvoeren die het dak beslaan. In veel gevallen wordt dit veroorzaakt door verstopping, slecht onderhoud of veroudering. Een andere oorzaak kan zijn dat er te weinig afvoeropeningen zijn voor het hemelwater. Dit kan ervoor zorgen dat het water niet goed weg kan en uiteindelijk in de goten achterblijft, waardoor er lekkage optreedt.

Bitumen dakbedekking vervangen

Zit uw dakleer los? Of weet u niet wat het probleem precies is met uw dak maar wilt u snel geholpen worden? Neem contact op met Jabe Dakservice! Platte daken in Zeijen zijn veelal voorzien van dakleer. Dit prachtige product is prima geschikt om decennia lang mee te gaan. Soms gaat het helaas loszitten en dan heb je een probleem. dakleer|dakbedekking wordt vaak gebruikt op platte bedrijfsdaken. Door uitdroging en krimping kan het helaas minder waterdicht worden. Wanneer u merkt dat uw bitumen dakbedekking aan vervanging toe is, kunt u contact opnemen met de erkende dakdekker in uw regio; Jabe Dakservice.

Snel hulp nodig voor uw Bedrijfsdak?

Email ons nu!